Нюрнберг - Бавария

Форум за обикновените карания в тесен приятелски кръг или пък такива, в които основната цел е човек да си намери компания за 1-2 дни. Хората, членуващи в клубове или неформални групи, също могат да публикуват индивидуални карания в случаите, когато не става дума за обичайните разходки с други членове на групата.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Нюрнберг - Бавария

Мнениеот YordanDanev » Пет Сеп 28, 2012 10:17 pm

Има ли мераклии за каране в този район. Миналата събота и неделя ходих на разузнаване в едни гори до Ерланген. Има страхотни места за каране.
Аватар
YordanDanev

Рейтинг: 1200

Re: Нюрнберг - Бавария

Мнениеот hlebarka » Пет Сеп 28, 2012 10:34 pm

Ние карахме там миналата година... :stupid:
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Рейтинг: 2000

Мнениеот YordanDanev » Пон Апр 29, 2013 7:58 pm

В петък направих една лека тренировка Нюрнберг център - Ерланген център и обратно без почивка. Има какво да се види в Германия, пътя минава през една гора която е повече за разходка пеш от колкото за каране. Но оттатък Ерланген има друга гора с височини и супер пътеки за спускане. Ако има фенове в райна да заповядат.
Аватар
YordanDanev

Мнениеот YordanDanev » Нед Май 25, 2014 11:13 am

Вчера имах едно леко каране около 50 км. в Лоренцовата гора. Хубава гора и голямо спокойствие с множество езера и канали. Другата събота мисля да карам от Нюрнберг до Ноемаркт пак през същата гора, около 40-45 км. в едната посока. Ако има желаещи да заповядат.
Аватар
YordanDanev

Мнениеот moridinbg » Съб Май 31, 2014 10:47 pm

Аз мога да се донеса от Берлин, но съм за карания с повече денивелация. На равно и по хълмчета не ми се кара. Склонен съм да повъртя 30-40км, стига да има някакви интересни спускания с по няколко стотин метра денивелация на веднъж.
Аватар
moridinbg

Рейтинг: 2000

Мнениеот YordanDanev » Нед Юни 08, 2014 10:19 am

Има места за спускане в горите, но такива големи денивелации няма наблизо. Иначе има страхотни пътеки за спускане.
Аватар
YordanDanev

Назад към Индивидуални карания