Карлово - вр.Богдан - Копривщица

Форум за обикновените карания в тесен приятелски кръг или пък такива, в които основната цел е човек да си намери компания за 1-2 дни. Хората, членуващи в клубове или неформални групи, също могат да публикуват индивидуални карания в случаите, когато не става дума за обичайните разходки с други членове на групата.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Карлово - вр.Богдан - Копривщица

Мнениеот materhorn » Пет Май 24, 2013 9:23 am

Здравейте, търся желаещ(и) за следния маршрут: Карлово - с.Каравелово - хижа Чевира (почивка) - хижа Средногорец (спане) - вр.Богдан - през хижа Богдан - покрай Крива река - Копривщица - по подбалканския път в Карлово.
Евентуално за 31.05 и 01.06.
Минуси:
- аз ще съм най-вероятно най-слабия (спортно-технически) в групата;
- ужасно ме е старх от кучета.
Пишете поне да знам дали да се надъхвам да го правя сам или да се надявам на компания.
:beer:
materhorn

Рейтинг: 1200

Re: Карлово - вр.Богдан - Копривщица

Мнениеот gogo_gec » Сря Май 29, 2013 7:34 pm

Звучи добре, но 31 е работен ден и доста хора са на работа, а 1 е деня на детето. Ще следя темата и ако има организация за друг уикенд с удоволствие бих участвал.
gogo_gec

Рейтинг: 1190

Мнениеот taurus13 » Чет Май 30, 2013 9:19 am

Що не си хванете влака обратно, че много шосе ще въртите иначе.
Изображение
Аватар
taurus13

Рейтинг: 2000

Мнениеот materhorn » Чет Май 30, 2013 9:45 am

gogo_gec написа:Звучи добре, но 31 е работен ден и доста хора са на работа, а 1 е деня на детето. Ще следя темата и ако има организация за друг уикенд с удоволствие бих участвал.

За сега отпада за тези дати понеже и аз се ангажирах. Ще се радвам все пак да не съм сам и ще се координираме за след 15.06.
materhorn

Мнениеот materhorn » Чет Май 30, 2013 9:51 am

taurus13 написа:Що не си хванете влака обратно, че много шосе ще въртите иначе.

От Копривщица до гарата е надолу после има 6-7 км изкачване, до Розино ще да е само на спирачка ;) и до карлово е надолу и се кара с висока скорост.
materhorn

Назад към Индивидуални карания