Боровец 12-15 Юли

Форум за обикновените карания в тесен приятелски кръг или пък такива, в които основната цел е човек да си намери компания за 1-2 дни. Хората, членуващи в клубове или неформални групи, също могат да публикуват индивидуални карания в случаите, когато не става дума за обичайните разходки с други членове на групата.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Боровец 12-15 Юли

Мнениеот crossenduro2 » Чет Юни 27, 2013 12:59 pm

Здравейте!
Тази година за първи път ще ходя на Боровец в посочените дати. Търся си някой, който да дойде и да ми прави компания там, да ми покаже трасетата и да има с кого да пия бира :D ! Не съм бавен, мога да кажа, че си карам, въпреки че съм от Добрич!Ако някой ще ходи на Боровец тези дати или просто реши да дойде, да пише в темата или да звънне на тел: 0898527866. Казвам се Калоян и съм на 17! Карам Norco team Dh.

Поздрави, Калоян! :beer:
Изображение
crossenduro2

Рейтинг: 1225

Re: Боровец 12-15 Юли

Мнениеот crossenduro2 » Чет Юли 04, 2013 5:32 pm

Никой ли не е навит ?
Изображение
crossenduro2

Рейтинг: 1225

Re: Боровец 12-15 Юли

Мнениеот ufff93 » Пет Юли 05, 2013 9:46 am

Ако никой не дойде там има едно момче- Павел, което седи по цяло лято и може да ти покаже пътеките. Има само един проблем, че е доста бавен.
п.с. С едно друго приятелче може и да дойдем, но не е сигурно. ;)
ИЗКАМ ВЕЛОСИПЕД за ДолнХилл
Аватар
ufff93

Рейтинг: 1143

Назад към Индивидуални карания