Бакьово - Огоя на 5 ноември

Форум за обикновените карания в тесен приятелски кръг или пък такива, в които основната цел е човек да си намери компания за 1-2 дни. Хората, членуващи в клубове или неформални групи, също могат да публикуват индивидуални карания в случаите, когато не става дума за обичайните разходки с други членове на групата.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Бакьово - Огоя на 5 ноември

Мнениеот Admin » Вто Ное 04, 2014 12:44 pm

Демек утре, сряда...
Планът е:
- среща в 8:30 ч пред нас, товарене на автомобила (който не знае къде е пред нас, да ми пише на ЛС или да се обади на тел.0887321695, Любо)
- среща между 10 и 10:30 ч в с. Бакьово с други автомобили (цяло чудо ще е в делничен ден, ама знае ли човек). Мястото за среща е при паметника над селото - караме по пътя от Батулия към Огоя и Ябланица, подминаваме с. Бакьово и на няколкостотин метра след отбивката за него, при един десен завой има отляво паметник и паркоместа.
- каране по следния маршрут с някои неизвестни моменти - по асфалта до с. Огоя, там ще направим 1-2 бързи качвания по един и същи черен път, за да спуснем 1-2 кратки пътеки, след което за трети път ще се качим по въпросния път (съжалявам, досадно е, ама друг няма, приемете го като несъстезателно ендуро :D ), за да се спуснем по една пътека към с. Бакьово.
- общата дължина на карането вероятно ще е около 30 км, не съм го смятал, предполага се да приключим докъм 15-16 ч.

Засега сме сигурни аз и брат ми, има място за още двама човека с колела. Желателно е, ако има хора, които ще идват с друг автомобил/транспорт, да го напишат тук, за да знаем и да се чакаме в Бакьово. Ако никой не е писал или не се е обадил, няма да висим излишно там и тръгваме, когато се разтоварим.

Пътеките, по които ще караме, са със средна или висока степен на трудност (Т3 и Т4), пътищата са лесни. Карането няма да е по-трудно от повечето витошки маршрути. :)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Re: Бакьово - Огоя на 5 ноември

Мнениеот Zozka » Вто Ное 04, 2014 3:40 pm

Идвам. 8:30 съм долу :)
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Рейтинг: 2000

Назад към Индивидуални карания