24 декември - Владая-Кладница и обратно

Форум за обикновените карания в тесен приятелски кръг или пък такива, в които основната цел е човек да си намери компания за 1-2 дни. Хората, членуващи в клубове или неформални групи, също могат да публикуват индивидуални карания в случаите, когато не става дума за обичайните разходки с други членове на групата.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

24 декември - Владая-Кладница и обратно

Мнениеот Admin » Сря Дек 23, 2015 9:55 am

Тъй като по празниците се очертават чудесни, слънчеви дни, смятам утре да се подготвя за обилната трапеза на Бъдни вечер с едно каране от южната страна на Витоша, което ще е с дължина 30-40 км и ще включва доста приятни пътеки - технични, но не много трудни. Темпото няма да е много бързо, но ще гледаме и да не се мотаем излишно, че денят е кратък.
Ако има желаещи да го споделят с мен, имам и 2-3 места в колата с тръгване в 8 ч от центъра на София. Ако се съберем повече хора или яко някой си идва с негов транспорт, срещата ще е в 9- 9:15 ч във Владая, а мястото на срещата е началната точка на този маршрут: http://www.mtb-bg.com/index.php/trails/ ... es-vladaya . Цитирам:
Изходната точка е в западния край на кв. Владая, където започва пътят към с. Мърчаево. На това място има мост над реката, автобусна спирка и обръщало за маршрутки - точно до спирката е и началната точка на маршрута.

Ето и линк към Гугъл Мапс: https://www.google.bg/maps/place/Selimi ... eacc?hl=en

Впрочем това е каране, което исках да направя още в края на октомври, но тогава колата ми се развали още при тръгването и се провали организацията. Така че се надявам вторият опит да е по-успешен. :D

Ако има желаещи да се возят при мен, да звънят на 0887321695, Любо.
Ако има желаещи, които ще дойдат сами във Владая, достатъчно е да пишат тук, за да зная кого чакаме.
:beer:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Re: 24 декември - Владая-Кладница и обратно

Мнениеот Джанджев » Сря Дек 23, 2015 11:38 am

Идаааааа! :) Ще се самоизвозя до там. :beer:
Shturkur Bike Team
Аватар
Джанджев

Рейтинг: 1270

Мнениеот petarr222 » Сря Дек 23, 2015 1:07 pm

+1 Чух се с Любо :)
Аватар
petarr222

Рейтинг: 1200

Мнениеот icog » Сря Дек 23, 2015 5:46 pm

Предвидени ли са някакви бири в Кладница? Мисля да ви настигна някъде по пътя, ще дойда на ход но ще тръгна маааалко по-късно, че в 8 ще ми замръзнат таратанците.
icog

Рейтинг: 1347

Мнениеот ^_WhitE_DeMoN_^ » Сря Дек 23, 2015 7:35 pm

+1 в колата на Любо :)
Viber | Telegram | WhatsApp | Kaizala: 0885355287 || Facebook: Serge Bulah || Instagram: serge.insta
Аватар
^_WhitE_DeMoN_^

Рейтинг: 1775

Мнениеот Admin » Сря Дек 23, 2015 11:39 pm

icog написа:Предвидени ли са някакви бири в Кладница? Мисля да ви настигна някъде по пътя, ще дойда на ход но ще тръгна маааалко по-късно, че в 8 ще ми замръзнат таратанците.

Най-добре е просто да звъннеш по някое време и да сверим кой къде е. На нас 8 ч ни е срещата в София, чак в 9 тръгваме от Владая. :agree:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Назад към Индивидуални карания