11.01.2016 - Панчарево

Форум за обикновените карания в тесен приятелски кръг или пък такива, в които основната цел е човек да си намери компания за 1-2 дни. Хората, членуващи в клубове или неформални групи, също могат да публикуват индивидуални карания в случаите, когато не става дума за обичайните разходки с други членове на групата.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

11.01.2016 - Панчарево

Мнениеот Admin » Нед Яну 10, 2016 1:43 pm

Зная, че е понеделник, зная, че е януари, ама 11.01 е някак си красива дата, а и времето го дават да е доста хубаво, така че следобед мисля да разцъкам малко по ниските пътека над Панчарево и Герман. 1-2 часа каране ще е, срещата е в 14 часа на паркинга откъм Герман при стената на язовира.
Аз преди това ще съм в Младост, така че няма да мога да товаря други хора, освен ако не им е удобно някъде там и трябва да го знам до днес вечерта, защото съм махнал единият багажник от колата.
Иначе, ако някой идва, моля да пише тук, за да знам дали чакам някого, или не. :agree:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Re: 11.01.2016 - Панчарево

Мнениеот Admin » Пон Яну 11, 2016 12:26 pm

Заради натовареност в програмата няма да мога да съм в 14 ч на мястото на срещата - по-вероятно е чак към 14:30 или 15 ч.
Ако случайно някой реши да идва, да ми звънне на 0887321695, за да се разберем. :agree:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Назад към Индивидуални карания