Брацигово - 4 юни
Извънредното положение обърка доста планове, включително и такива за работни карания, но вече идва време и за тях. Първото такова, което обявявам публично, макар и в последния момент, ще бъде утре в Брацигово. Извинявам се, че нямаше как да пиша по-рано - в действителност дори още не съм начертал проектомаршрута, така че този път всичко се случва в последния момент.
Карането ще е еднодневно, в четвъртък, 4 юни. Тръгването от София ще е в диапазона 7:30 - 8:00 ч, връщането не се знае кога. Началната точка ще е гр. Брацигово или с. Жребичко - ще обявя това довечера. Както казах, още не съм съставил маршрут, но планът е да караме цял ден, т.е. дължина около 30-40 км и сумарно изкачване над 1000 м. Районът ми е напълно непознат, така че са възможни всякакви сценарии - от пълен кеф до храсталясване и бедстване. Трудността на терените също може да варира от ниска до висока. Ще гледам да включа в маршрута и някакви пътеки, но точно това обикновено крие най-големи рискове от храсталясване.

За това каране мога да поема като разход само транспорта на хората в моята кола, а тя се запълни преди дори да е ясно кога точно ще е карането. Така че всеки друг е добре дошъл в режим обикновено приятелско каране. За да мога да координирам нещата, добре е всеки желаещ да сподели тук или на [email protected] дали има превоз (включително свободни места за други хора) или търси такъв и в кой квартал се намира.
Ако има хора от района на Пазарджик, Пловдив и региона, които ще се включат направо там, ще се разберем за мястото и часа довечера.