Нещо се омързелявих последния месец и не помня откога не съм карал... А трябва да надмогна тоя мързел и мисля да започна завръщането си към различна от кръглата форма в сряда с едно каране над Войнеговци. Освен пътеката от Манчов валог, която може да спуснем и повече от веднъж, мисля да се разходя и малко по-високо, към горната ѝ част, а дори ми се въртят и някои идеи да проверя една непозната за мен пътечка, която виждам на картата, но изобщо не знам дали в действителност я има и в какво състояние е.
Така че като основа ще ползваме този маршрут: https://info.mtb-bg.com/route/%D0%BB%D0 ... 6%D0%B8-1/
Но финалната част на първото спускане ще е по пътеката от Манчов валог, после ще я повторим и след това, ако са останали сили и желание, ще се качим още веднъж към Манчов валог, само че оттам ще се спуснем (по един или друг начин) към Локорско. Общо взето ще са някакви тигели нагоре-надолу в този район, като храсталясване в лека до умерена доза не е изключено.
Срещата ще е в Локорско, в 11 ч., за да пропуснем най-хладните часове. Ще караме докъм 15:30-16 ч. Носете си нещо за хапване в гората. Темпото ще е (за)бавно.
Ако има желаещи, да пишат, включително и дали са със собствен превоз или си търсят място при някой друг.
Аз мога да возя при мен още двама с велосипеди. Тръгвам от центъра около 10-10:15.