Северозападно западнала България

Форум за обикновените карания в тесен приятелски кръг или пък такива, в които основната цел е човек да си намери компания за 1-2 дни. Хората, членуващи в клубове или неформални групи, също могат да публикуват индивидуални карания в случаите, когато не става дума за обичайните разходки с други членове на групата.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Северозападно западнала България

Мнениеот radizala » Пон Май 09, 2011 6:06 pm

Желаещи за каране в Северозападно западнала България, има ли такива ? Става дума за района - Белоградчик , Праужда, Стакевци, Чупрене, Горни Лом, Мартиново, Чипровци, може би за 2 дена, ще успеем да го минем като се преспи на хижа "Горски Рай" в Чупрене , аз мога да се обада на Митко да резервирам , ако някои е минавал по трасето може да сподели мнение :beer:
Аватар
radizala

Рейтинг: 1248

Re: Северозападно западнала България

Мнениеот d.panayotov » Вто Май 10, 2011 2:09 pm

С каква трудност е трасето? За кои дни си го замислил? Откъде тръгваш?
Бай Митак веломаниак :D
Аватар
d.panayotov

Рейтинг: 1210

Мнениеот radizala » Вто Май 10, 2011 2:58 pm

Ами да ти кажа от Белоградчик се тругва през крепоста и се отива по черния път до над с. Дъбравка, отам по билото и се спускаме до с. Пражда, след това има 5/6 километра асвалт до с. Стакевци и после почва пак черен път. След това може да се види на http://www.karta.bg има отбелязан маршрут. А може да се стигне и до с. Стакевци с кола и после директно на трасето до хижата , и до
с. Мартиново и до Чипровци.
Аз мисля че некой може да го е минавал след като има следа на GPS a .Терене според мене не е лек, но мисля пурво да го мина с АТВ и тогава да кажа :)
За дата не съм мислил , тъй като горе е още студено , а пък и засега съм сам.
Аватар
radizala

Мнениеот 5roff » Вто Май 10, 2011 7:40 pm

Ради знаеш, немам против, но и време немам... за съжаление то е решаващо в случая! :agree: Само да добавя- трасето изцяло е караемо ( XC ), става дума за малко пътеки и повече черни пътища. Успех с идеята.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Аватар
5roff

Рейтинг: 1944

Мнениеот radizala » Съб Юли 23, 2011 8:32 am

На 30 Юли 2011г. се организира изкачване на връх "Миджур", ако някои хора са го качвали с колело може да кажат става ли или е трудно защото ми се въртят някакви идеи в главата :)
http://vbox7.com/play:0a021101
Аватар
radizala

Мнениеот jd » Съб Юли 23, 2011 9:04 pm

radizala написа:Аз мисля че некой може да го е минавал след като има следа на GPS a .

Този маршрут, който го виждаш в ОФРМ-то е правен от мотористи. Незнам до колко ще ви хареса. Аз лично там, където са минали мотористи избягам да карам, защото ронят и рушат пътеките с моторите. Ако ви се кара около Чипровци, ние имаме маркирани два маршрута (единият прясно прясно премаркирани онзи ден).
Изображение
Аватар
jd

Рейтинг: 2000

Мнениеот xcII » Пон Юли 25, 2011 11:15 pm

добре си го намислил.. тоя район е много див и красив, а х.Рай, с много добри стопани :)
Това, което може да се мине с лека кола, не си струва да се мине с байк. Това, което може да се мине с байк, не си струва да се мине пеша. Това, което може да се мине само пеша, понякога може да се измисли как да се мине с байк.
http://www.youtube.com/watch?v=fi-S9lrn ... re=related
Аватар
xcII

Рейтинг: 1695

Мнениеот mixi » Вто Юли 26, 2011 1:28 pm

Здравейте!
Ако има желаещи за този маршрут след 16-ти Август ... ние сме 2-ма ,3-ма вътре :) .... с палаткуване. Малко сме по начинаещи в планинското колоездене, но с упоритост и желание ще го доведем до край :) :) :eyebrow:
До скоро
LET IT SNOW!
mixi

Рейтинг: 1265

Назад към Индивидуални карания