deevanio написа:Утре ми излезе работа следобед.Ако го направим петък следобед към 6:30 ок ли ще е ?
deevanio написа:Сряда (22,06) мисля да направя маршрута Железница-Дяволския мост( http://www.mtb-bg.com/index.php/trails/ ... 0-route022 ) .Ако има навити да пишат.
luspa написа:Аз съм навит. Само кажи от каде се тръгва и с автобуса ли го мислиш стигането до Железница. Иии още нещо... т'ва 8 много рано, ако си навит нещо за 9.30-10.00 примерно.
luspa написа:Аз съм навит. Само кажи от каде се тръгва и с автобуса ли го мислиш стигането до Железница. Иии още нещо... т'ва 8 много рано, ако си навит нещо за 9.30-10.00 примерно.
deevanio написа:Промяна в плана.Утре към Черни Връх.Като идеята е да се качи до х.Алеко със Симеоновския лифт и от там към върха.Среща на симеоновския лифт 9 сутринта.Ако някой ще идва да дранне едно телефонче.0887460001 или 0888196835
xcrider написа:deevanio написа:Промяна в плана.Утре към Черни Връх.Като идеята е да се качи до х.Алеко със Симеоновския лифт и от там към върха.Среща на симеоновския лифт 9 сутринта.Ако някой ще идва да дранне едно телефонче.0887460001 или 0888196835
Утре времео няма да е хубаво според прогнозата.
Назад към Индивидуални карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта