Вече има доста инфо
Само не ми е ясно нещо относно минималния брой участници, които в повечето случаи е 8 души - та, какви са сроковете за плащане преди конкретното мероприятие и как точно се процедира - плащаме, пък ако не се съберат достатъчно хора се връщат парите, или първо се подава някаква заявка за участие и после ако има необходимия брой "заявки" се плаща и се преминава към осъществяване на събитието?
Понеже има всяка седмица карания, кое от кое по-яки, но е ясно че всеки е ограничен от финансите си и от времето, с което разполага, та едва ли ще може да си позволи повече от да кажем 2-3-4 мероприятия на година (лично аз ако имах времето и парите бих участвал във всички

), та това което искам да кажа е който има намерение да участва в някой от маршрутите да пише в тази тема, за да може да се знае от другите съфорумци-евентуални участници, които в последствие могат да се присъединят към този конкретен маршрут. Щото иначе може всяка седмица да се събират по 6-7 души за различните маршрути и каранията все да не се осъществяват.
Та аз засега от тези маршрути, които са в близкия 1 месец съм хвърлил око на Непознатата Зекирица и подножието на Мальовишка Рила... някой друг навит ли е за него?