pe60t0 написа:Alpina написа:@pe60t0
Идея си нямаш колко, особено на Каварна, така че верно земи си трай...
хубаво бе....има хора които го празнуват ама има и голяма част от тия закоито аз говоря...а кажи,че не е така...
Хъммм... да не се окаже, че сме били съвсем близо "наш'та маса и ваш'та маса"?Nightbringer написа:След концерта на Manowar голяма част от хората(да не кажа повечето) тръгнаха към към Камен Брег за July Morning. Ако случайно някой чалгар е решил да си прави "чалга morning" наблизо не искам да знам какво му се е случило
Не сме идеалисти. Нещо друго е, но ми е беден речника да го опиша в момента.Мъро написа:Бе... не гледате ли някак си тъпо идеалистично на нещата?
Ozzie написа:Хъммм... да не се окаже, че сме били съвсем близо "наш'та маса и ваш'та маса"?Nightbringer написа:След концерта на Manowar голяма част от хората(да не кажа повечето) тръгнаха към към Камен Брег за July Morning. Ако случайно някой чалгар е решил да си прави "чалга morning" наблизо не искам да знам какво му се е случило![]()
На Болата нямаше как да си опънем палатки, огън и пр. и се пребазирахме на Камен Бряг.Не сме идеалисти. Нещо друго е, но ми е беден речника да го опиша в момента.Мъро написа:Бе... не гледате ли някак си тъпо идеалистично на нещата?
@Redhat 50 градуса.... Малииииии.... 50 градуса...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта