July Morning 2007

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот klmn » Съб Юни 30, 2007 10:43 pm

^ :rofl: :beer:
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот Nightbringer » Нед Юли 01, 2007 6:24 pm

pe60t0 написа:
Alpina написа:@pe60t0

Идея си нямаш колко, особено на Каварна, така че верно земи си трай...

хубаво бе....има хора които го празнуват ама има и голяма част от тия закоито аз говоря...а кажи,че не е така...

След концерта на Manowar голяма част от хората(да не кажа повечето) тръгнаха към към Камен Брег за July Morning. Ако случайно някой чалгар е решил да си прави "чалга morning" наблизо не искам да знам какво му се е случило :D
Аватар
Nightbringer

Рейтинг: 1618

Мнениеот Мъро » Нед Юли 01, 2007 7:09 pm

Бе... не гледате ли някак си тъпо идеалистично на нещата?
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот Ozzie » Нед Юли 01, 2007 7:55 pm

Nightbringer написа:След концерта на Manowar голяма част от хората(да не кажа повечето) тръгнаха към към Камен Брег за July Morning. Ако случайно някой чалгар е решил да си прави "чалга morning" наблизо не искам да знам какво му се е случило :D
Хъммм... да не се окаже, че сме били съвсем близо "наш'та маса и ваш'та маса"? ;)
На Болата нямаше как да си опънем палатки, огън и пр. и се пребазирахме на Камен Бряг.

Мъро написа:Бе... не гледате ли някак си тъпо идеалистично на нещата?
Не сме идеалисти. Нещо друго е, но ми е беден речника да го опиша в момента. :)

@Redhat 50 градуса.... Малииииии.... 50 градуса... :bigeyes:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Мъро » Нед Юли 01, 2007 11:01 pm

Друга ми е идеята, г-н Озбърн. Това, което искрено ме кефи в Джулая е, че на него ходят всякакви хора, а не само хипита/рокаджии/метъли. В крайна сметка идеята е "да се окъпеш" в юлското слънце така, че да пречистиш себе си... какво значение има какъв си?
И някой тук да се изпляска "чалга морнинг"... еми извинявай, ама е тъпо.
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот Brat4eda » Пон Юли 02, 2007 1:54 am

Ozzie написа:
Nightbringer написа:След концерта на Manowar голяма част от хората(да не кажа повечето) тръгнаха към към Камен Брег за July Morning. Ако случайно някой чалгар е решил да си прави "чалга morning" наблизо не искам да знам какво му се е случило :D
Хъммм... да не се окаже, че сме били съвсем близо "наш'та маса и ваш'та маса"? ;)
На Болата нямаше как да си опънем палатки, огън и пр. и се пребазирахме на Камен Бряг.

Мъро написа:Бе... не гледате ли някак си тъпо идеалистично на нещата?
Не сме идеалисти. Нещо друго е, но ми е беден речника да го опиша в момента. :)

@Redhat 50 градуса.... Малииииии.... 50 градуса... :bigeyes:

Така ли стана бе! :)
Ние (7 човека бяхме), след концерта се чудихме дали да ходим на Камен бряг при всички или да отидем на Болата(уж при вас). В крайна сметка решихме да отидем на Болата... Отидохме и нямаше и помен от колоездачи, а телефона на бат' Ви Здравко не беше включен! :))
Малко се поядосах, по-късно (към 4:00) опънахме наша си софра на пясъка, под една скала и така зачакахме да се покаже слънцето!
Имаше яка музика, понеже имаше няква сватба, ДА сватба! на самият плаж ;) Но всички бяха много готини и пускаха само жици, подходящи за празника!
В крайна сметка се получи доста добро посрещане на July и към 7 тръгнахме за Варна с парното на макс. :)
Аватар
Brat4eda

Рейтинг: 1215

Мнениеот Redhat » Пон Юли 02, 2007 8:05 am

На Камен Бряг беше лудница. Хич не съжалявам за болата, защото тая сватба, тоя частен плаж, тия кайени и лексуси... айде нема нужда.

@Пешо Няма страшно, поне можеш да видиш пу тиливизуръ колко много чалгари имаше на скалите над морето, докато слънцето изгрява и слушаш блажено размазан песента написана точно за този миг...

@Ozzie Внимателно!!! Производителят съветва: Консумирайте с мярка! :hbang:
You Bastards!
Аватар
Redhat

Рейтинг: 2000

Предишна

Назад към Мероприятия - архив