За срещата на Баба Яга

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Юли 06, 2007 2:25 pm

Мне.

П.П. Под заплата разбирам тва дето ми го пише в договора. Всичко останало е кражба. :D
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Рейтинг: 2000

Мнениеот тучо чучо » Пет Юли 06, 2007 2:28 pm

Абе, ей, вие тука на чат го обърнахте! :(!:
А ва Боби паричките му изгорЕха - т'ва са 10 лева, бе, аланкоолу, не е шега работа.
Аватар
тучо чучо

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Юли 06, 2007 2:30 pm

тучо чучо написа:Абе, ей, вие тука на чат го обърнахте! :(!:
А ва Боби паричките му изгорЕха - т'ва са 10 лева, бе, аланкоолу, не е шега работа.
Сорка :)
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот 4getcredo » Пет Юли 06, 2007 3:07 pm

NovemberCharlie написа:
4getcredo написа:Няма нищо странно! Ноемврийският данъчен е в дъното на всичко... направил е някаква беля със Слънчицето и сега трябва да урежда нещата с батко й... та прави черна каса... нещо такова ;)
Ноемврийският не е данъчен от 2 месеца ;) Иначе компроматчето си го бива, ама е на база стара информация :D :beer:

:offtopic:
Бе те и ония там... Пашата, Джимито и к'ъв беше... не са вече митничари, ама са огляат, на спят ... ;)

Иначе нищо ново не ми каза! Знаех преди ти да си знаел ;) Това е гола фактология, а тя не казва достатъчно ;) :beer:
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Юли 06, 2007 3:37 pm

4getcredo написа:
NovemberCharlie написа:
4getcredo написа:Няма нищо странно! Ноемврийският данъчен е в дъното на всичко... направил е някаква беля със Слънчицето и сега трябва да урежда нещата с батко й... та прави черна каса... нещо такова ;)
Ноемврийският не е данъчен от 2 месеца ;) Иначе компроматчето си го бива, ама е на база стара информация :D :beer:

:offtopic:
Бе те и ония там... Пашата, Джимито и к'ъв беше... не са вече митничари, ама са огляат, на спят ... ;)

Иначе нищо ново не ми каза! Знаех преди ти да си знаел ;) Това е гола фактология, а тя не казва достатъчно ;) :beer:
Ей вие от шесто спирачки нямате :D :beer:
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Bobi » Сря Юли 11, 2007 3:15 pm

Абе хора какво стана тука,един говори едно а друг друго,колкото и да ми се искаше да не се занимавам повече с тази тема,неуспях да се въздържа.Та да кажа за какво става въпрос,че вие съвсем се умешахте.
Искаше ми се да се покаже колегиалност(каквато няма)и всеки,който си помисли,че случайно може да си е объркал сметката да дойде и да каже ето едно или две левчета от мен.Но то каво стана,хора(правя им чест)които въобще не бяха миналия път събраха пари да ми ги връщат тези 10 лв(5 за мен и 5 за Светльо 'Човката').Ама не е ли тъпо,аз и Светльо платихме чужда сметка,пък после други пак да плащат чужда сметка.Еми много ясно,че няма да взема парите.За мен тези пари не са чак толкова важни,но ме е яд на тези,които се правят на по-тарикати от другите а всъщност са едно ....те си знаят.Та все пак нека тази тема да се закрие.Явно някои ще си ядат и пият на аванта а други ще плащат,и това неможе да се спре.
Всичко е една голяма корупция :offtopic:
МОЛЯ НЕКА ТЕМАТА ДА СЕ ЗАКРИЕ. :bowdown: :bowdown: :bowdown: :) :agree:
http://www.bikestore-bg.com
Боби бомбата
Аватар
Bobi

Рейтинг: 1585

Мнениеот bikerider » Сря Юли 11, 2007 3:36 pm

Bobi написа:Всичко е една голяма корупция :offtopic:

Ъъъ, таковата, какво беше онова за лудия и зелника? :dunno:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот TOYAGA » Сря Юли 11, 2007 3:42 pm

Шебеци...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот тучо чучо » Сря Юли 11, 2007 5:03 pm

Bobi написа:Явно някои ще си ядат и пият на аванта а други ще плащат,и това неможе да се спре.
Всичко е една голяма корупция

В Русия съъъм, в Русия съъъм... :wavey:
Аватар
тучо чучо

Предишна

Назад към Мероприятия - архив