За срещата в сряда, 19 септември

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

За срещата в сряда, 19 септември

Мнениеот Admin » Вто Сеп 18, 2007 10:19 pm

Тъй като отвсякъде ме заливат с прогнози за лошо време, предлагам на 19 септември вместо директно на баба Яга да се чакаме в 19ч пред кино Одеон с или без велосипеди (кой както си реши според времето) и оттам вече да решим къде ще ходим. Е, ако случайнопече слънце вместо обещаните студ и дъжд, може и направо на баба Яга ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Re: За срещата в сряда, 19 септември

Мнениеот Гост » Сря Сеп 19, 2007 8:19 am

Admin написа:Тъй като отвсякъде ме заливат с прогнози за лошо време, предлагам на 19 септември вместо директно на баба Яга да се чакаме в 19ч пред кино Одеон с или без велосипеди (кой както си реши според времето) и оттам вече да решим къде ще ходим. Е, ако случайнопече слънце вместо обещаните студ и дъжд, може и направо на баба Яга ;)

То като гледам от сега е хубаво времето дано се задържи до вечерта,та ако се задържи така...А не,че да се правя на тъп,но къде беше кино''Одеон''?
Гост

Re: За срещата в сряда, 19 септември

Мнениеот zero » Сря Сеп 19, 2007 9:27 am

TLC-attack написа:
Admin написа:Тъй като отвсякъде ме заливат с прогнози за лошо време, предлагам на 19 септември вместо директно на баба Яга да се чакаме в 19ч пред кино Одеон с или без велосипеди (кой както си реши според времето) и оттам вече да решим къде ще ходим. Е, ако случайнопече слънце вместо обещаните студ и дъжд, може и направо на баба Яга ;)

То като гледам от сега е хубаво времето дано се задържи до вечерта,та ако се задържи така...А не,че да се правя на тъп,но къде беше кино''Одеон''?

Срещу попа.
Аватар
zero

Рейтинг: 1563

Назад към Мероприятия - архив