За утре (Петък 01.02)

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

За утре (Петък 01.02)

Мнениеот firestarter » Чет Яну 31, 2008 12:26 pm

Новобранец в планинското колоездене (Аз) :D Ви питам ако има някой на когото му се кара утре на Витоша. Нещо free ride :bowdown: качване до голи връх и от там кадето каже по писти, патеки където става понеже зимата не съм карал и незнам какво е. Ако някой е съгласен примерно да се чакаме на Хладилника за 93 то нали утре 11:30 май беше значи към 11:15-20 да се чакаме :dunno:
firestarter

Рейтинг: 1214

Мнениеот codename47 » Чет Яну 31, 2008 2:00 pm

нещо ми се струва че ще има доста лед-поне в Сф сега е доста кофти, нагоре може да е същото по някои пътеки.., с какви гуми си???
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Рейтинг: 2000

Мнениеот firestarter » Чет Яну 31, 2008 3:22 pm

Ами не са ми за лед със шипове, а обикновенни малко по за XC continental explorer
firestarter

Мнениеот THEZOGGO » Чет Яну 31, 2008 3:57 pm

Ако не бях на работа, щях да дойда. Приятно каране. :beer:
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот firestarter » Чет Яну 31, 2008 4:15 pm

Мерси
А все пак може ли да ми кажете дали има някоя патека от края на пистите лале или тази при романския, която патека да слиза доло до Драгалевци. Защото ако пробвам да права пускане по пистата после не ми се слиза до доло по главния път :crap:
Това като инфо за всеки случай ако накрая си ходя сам (както и май ще стане :popcorn: ) :dunno:
firestarter

Мнениеот Ayrton Senna » Чет Яну 31, 2008 7:13 pm

От лале има пътека,но тя води до Симеоново. Тръгваш от паркинга където са колите по пътя и веднага ще видиш вдясно че започва пътеката. Аз съм навит да покараме имаш ПМ
Shadow fingers rise above
Iron fingers stab the desert sky
Oh, behold the power of man
Are your minds ready for the fall
Ayrton Senna

Рейтинг: 1207

Мнениеот dhman » Чет Яну 31, 2008 7:48 pm

firestarter:
Имай предвид, че по пистите вече правят проблем и няма да те пуснат да караш по тях. Поне мен не ме пуснаха!
Иначе като си в долната част на Лале тръгваш по пътя, подминаваш една чешма и излизаш в дясно от асфалтовия път. Продължаваш напред и после само надолу по пътеката. Не вярвам да я изгубиш. Просто карай по отъпкания път и излизаш в Симеоново.
Всеки, който е карал колело знае и ще ти каже, че колкото по-бързо се движиш, толкова е по-трудно да паднеш!
dhman

Рейтинг: 1275

Мнениеот Redhat » Чет Яну 31, 2008 8:03 pm

Не ходи сам!

:(!:
You Bastards!
Аватар
Redhat

Рейтинг: 2000

Мнениеот Ayrton Senna » Чет Яну 31, 2008 8:23 pm

Мен пък никога не са ми правили проблем. Но и без това лале сега въобще не става за каране /поне така предполагам - цялото беше на лед последно/ - Аз съм навит, но сам точно сега, когато условията не са съвсем ясни по-добре НЕ
Shadow fingers rise above
Iron fingers stab the desert sky
Oh, behold the power of man
Are your minds ready for the fall
Ayrton Senna

Рейтинг: 1207

Мнениеот firestarter » Чет Яну 31, 2008 10:07 pm

То одеве в ски.бг четох че на лале до утре имало някакво състезание и било затворено на друго място пък си пишеше, че лале1 си работи, но май раиянта с лале отпада :crap:
firestarter

Мнениеот boromir » Пет Фев 01, 2008 8:03 pm

Днес привечер на Алеко ми рекоха, че не е позволено да се кара по пистите. Поразходих се все пак до трасето към Симеоново - не беше утъпкано след разклона за симеоново/ физкултурник.
Връщайки се на алеко, на кабинката ме посрещнаха пак с приказки за смъртни случаи и патрулиращи скиори по пистите (бре, сигурно има полицаи на ски, сигурно арестуват велосипедистите ;)
по лале нямаше пукнат човек, ни табелка, дебнещи снайперисти не видях, та който желае, не знам какво би могло да го спре да се пусне.
Аз съответно отскочих до драгалевската пътечка: до бай Кръстя е даже повече от прилично (като за лански сняг ;) а надолу е лед и киши, и лед, което не пречи, както подобава сезонът, пак да чупим стрелката на скоростомера :D
boromir

Рейтинг: 1210

Назад към Мероприятия - архив