каране?

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

каране?

Мнениеот bestbg » Нед Мар 23, 2008 9:03 am

Здравейте :) Малко се бях позагубил , но да ви питам :) Някой скоро качвал ли се е да пробва пътеките от Железница към кокаляне? Предполагам снега там се е стопил (най много малко кал да има) И сега сигурно няма и тевуляци и ще е готино. Ако никой не е ходил се каня другата събота или неделя (29-30) да ходя и може да се поразходи с мен :) Извинете ако съм объркал раздела
Аватар
bestbg

Рейтинг: 1819

Мнениеот winger » Нед Мар 23, 2008 10:36 am

Преди 2 седмици ходихме няколко човека. Имаше на места кал и на едно място останала преспа сняг :), като цяло си беше сухо и приятно за каране. Говора за железница-дяволския мост 2. Железница-Кокаляне го караха z1gzag u ACID BURN предишната седмица, така че специално за него те ще ти кажат :). Но тия дни нали валяха дъждове, снегове ии може би сега ще е доста по-кално :)
Аватар
winger

Рейтинг: 1752

Мнениеот ACID BURN » Нед Мар 23, 2008 12:07 pm

Така маршрута беше леко кален когато карахме това беше преди 2 седмици.Сега предполагам може да е останало малко сняг горе и си мисля, че ще бъде бая кално.Обаче часта където се принава от асвалният пък към горският с виражите е станал супер як.Виражите са станали супер добри и всичко е мн добро.Аз другата седмица ще карам с новият ми РАМ хт 2 и ще пробваме някой маршрути.
Аватар
ACID BURN

Рейтинг: 1820

Мнениеот Reactor » Нед Мар 23, 2008 8:28 pm

Кално е.Днес направихме едно спонтанно каране към Брезите и Обсерваторията.Минавайки покрай Железница поогледахме пътеките и там.Бяха доста водни и кални.В сряда пак го дават да вали така,че едва ли ще изсъхне.Но нищо не се знае........... :)
Аватар
Reactor

Рейтинг: 2000

Мнениеот тучо чучо » Пон Мар 24, 2008 10:49 am

Здрасти, Викторе, доста се загуби, наистина... ;)
Вчера карахме Железница - мах. Елата - Кръстатия дъб - Кокалянския манастир - Дяволския мост.
Сняг има само на преспи в някои завои, където е сенчесто. Най-вече в равната част, под вр. Манастирище. Доста е кално, но се кара без проблеми. От Кръстатия дъб надолу е по-сухо, а вече в гората над манастира и до долу е супер. :^:
Прогнозите са дъжд и сняг през някои от дните на тази седмица, така че до края й положението едва ли ще се промени.
Аватар
тучо чучо

Рейтинг: 2000

Мнениеот bestbg » Пон Мар 24, 2008 10:18 pm

Мерси за отговорите :)

@тучо чучо , днес като видях и Пламен разбрах че са акрали по калчица по вида на колелцето :)
Аватар
bestbg

Рейтинг: 1819

Назад към Мероприятия - архив