Севлиевци и авери от околността.

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот L-E-G-O » Нед Май 04, 2008 11:39 pm

сладури сте с шапките :crap:
P.S: Само аз не съм ходил до тая просволута стена :dunno: :V:
P.S2: Божидаре предполагам кадето другите са бутали ти не си карал на девета :rofl:
Вода и RAM тръгнат ли ... нямат спиране
Аватар
L-E-G-O

Рейтинг: 1367

Мнениеот MeTyYyY » Пон Май 05, 2008 12:44 am

@L-E-G-O ами хайде да те водя и без това пак ми се доходи натам :)
Само си измисли някои почивен ден и тръгваме :beer:
MeTyYyY

Рейтинг: 1647

Мнениеот LP_xtrm » Вто Май 06, 2008 1:39 pm

Аз викам като се пооправи времето да отидем пак и ще снимаме разклоните и така наи лесно таман и ЛЕГО ша заведем
LP_xtrm

Рейтинг: 1212

Мнениеот nicky bike » Вто Май 06, 2008 3:19 pm

MeTyYyY написа:Божидаре на теб разчитах да не се загубите. Как успяхте след толкова напътствия от моя страна. Нали ти казах да не правиш завой към Дарданелите, ами да продължите направо.... калпазанин :D Е и аз имам грешка, като забравих да ти кажа да карате по следите на моторите, защото те отиват точно до стената, а миналата седмица групичката им беше 18 човека и определено е имало следи по пътя. Интересното е, че миналата седмица аз и Огито не се загубихме, а вие с GPS и напътствия от моя страна успяхте :bowdown: Както и да е ще се наема с инициативата да направя едно доста подробно описание на маршрута с снимки. За да нестават подобни неща друг път. ;)

P.S: И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ КАСКИТЕ :beer:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :bowdown: :bowdown: :rofl: :rofl: :rofl:

Ние ти бяхме подготвили яка агитка на Тасос. Организаторите питаха за тебе на немски
bojidar написа:Абе аз нещо не се виждам, нали това е адреса, на кийто трябва да се регистрира, самоче не посочих, че съм от България и им писах на немски, моля кажете ми, че да знам.

L-E-G-O написа:сладури сте с шапките icon_crap.gif
P.S: Само аз не съм ходил до тая просволута стена icon_dontknow.gif icon_smile_disapprove.gif
P.S2: Божидаре предполагам кадето другите са бутали ти не си карал на девета icon_rofl.gif

Ние те чакаме на Тасос,а ти с ботушите и шапката на язовира за риба,че сте се и губили :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Рейтинг: 2000

Мнениеот L-E-G-O » Вто Май 06, 2008 4:27 pm

празнично заявявам- НАПУСНАХ РАБОТА :banana: :drunk:
само да завърша даскалото и се започва :hbang:
Аватар
L-E-G-O

Мнениеот bojidar » Сря Май 07, 2008 11:49 am

Така както ти се смееш на мен и Горгоната се смяха, на човека, който ми постави курбелите ( с 1, 5 мм. отклонение от центъра ), но не се притеснявай, не им казах, че ако те познават, много ще има да се смеят, карай си великите SR SUNTOUR, скъсвай си ги от каране, както се изразяваш и нас не ни мисли, това че наши близки имаха сватба не съм виновен, знам не си виновен, колко ли пъти си слагал такова нещо, Горгоната може и да не могат повече от теб, както смяташ, но поне имат модерна база и достатъчно опит за един европейки велосервиз.
bojidar

Рейтинг: 988

Мнениеот nicky bike » Сря Май 07, 2008 2:16 pm

bojidar написа:Така както ти се смееш на мен и Горгоната се смяха, на човека, който ми постави курбелите ( с 1, 5 мм. отклонение от центъра ), но не се притеснявай, не им казах, че ако те познават, много ще има да се смеят, карай си великите SR SUNTOUR, скъсвай си ги от каране, както се изразяваш и нас не ни мисли, това че наши близки имаха сватба не съм виновен, знам не си виновен, колко ли пъти си слагал такова нещо, Горгоната може и да не могат повече от теб, както смяташ, но поне имат модерна база и достатъчно опит за един европейки велосервиз.

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Рейтинг: 2000

Мнениеот MeTyYyY » Нед Юни 22, 2008 4:58 pm

Вчера моя милост и Иван(L-E-G-O) бяхме замислили една обиколчица на района между х.Партизанска песен и х.Мазалат, като плана включваше отиване с кола до с.Лъгът и от там по горския път да се качим директно на Партизанска и от там на Мазалат и да се спуснем отново в Лъгът. Това беше плана ни за една отморяваща разходка сред природата и всичко вървеше по план до момента, в който се качихме на Партизанска и срещнахме група севлиевци. Техния план е беше Севлиево-Габрово-Узана-Партизанска-Мазалат-Тъжа(спане там) и на другия ден посещение на Кадемлийското пръскало(трето по височина в България),след това по обратния път към хижа Тъжа, спускане в Априлци и прибиране в Севлиево. Естествено аз веднага почнах да навивам Иван да тръгнем с тях и не след дълго той се нави. Така групата се увеличи от трима на петима. Пътят между Партизанска песен и Мазалат беше едно доста добро място за каране, но ние пазихме сили за предстоящото изпитание след Мазалат. След като хапнахме и пийнахме на хижа Мазалат започна най-трудната част от нашия преход, а именно преминаването на Пеещите скали. Допълнителна трудност за мен в известна степен беше, че често носех не само моето колело, а и това на едиствената представителка на женския пол в групичката ни. След доста носене,влачене,тикане и други подобни изкачихме връх Росоватец и от там по стария военен път който отива към връх Голям Кадемлия(Триглав) се спуснахме в местноста Смесите.Където срещнахме хижаря на намиращата се там ведомствена хижа и той ни зарадва с новината, че хижа Тъжа е препълнена и едва ли ще има къде да спим(тук искам да изкажа своите благодарности на хижаря на Тъжа който все пак намери места за нас и ни подслони :beer: ) След последното за деня носене на колелата непосредствено преди хижата уморени от дългия ден хапнахме чорбичка,пийнахме ракийка и легнахме доста уморени. Тази сутрин след доста грубо събуждане от другите гости на хижата, станахме и след едно бързо хапване отпрашихме за Кадемлийското пръскало. Пътят до там беще един от най-добрите по който съм карал някога. Стигнахме, поснимахме и поехме на обратно защото ни предстоеше едно доста натоварващо спускане от хижа Табите до Априлци. Спускането по пътеката е просто невероятно. Стръмни участъци на открито с доста скали и камъни по тях и доста корени и скрити от шумата камъни в гората. Този участък е добър за каране,но само за хора с добре развита техника на спускания, а за тези който не ги влече толкова спускането обиколния маршрут по каменния път също би им предложил едно добро качване на адреналина. След като слязохме в Априлци започна голямото даване на газ по асвалта за да можем да се приберем на време като аз трябваше да отида отново до Лъгът(+10км)да взема колата , а другите продължиха към Севлиево. След като отидох на Лъгът се оказа, че акумулаторът на колата е паднал понеже съм оставил радиото пуснато и след доста тикане с големи мъки колата запали и се прибрах жив и здрав.

P.S:Снимки от прехода ще кача довечера понеже сега съм разбит.
MeTyYyY

Рейтинг: 1647

Мнениеот bojidar » Нед Юни 22, 2008 8:56 pm

Колко от нас ще са на Чумерна?
bojidar

Рейтинг: 988

Мнениеот L-E-G-O » Нед Юни 22, 2008 11:12 pm

bojidar написа:Колко от нас ще са на Чумерна?

7 или 9 човека (каращи)... зависи дали ще карат баща ти и на Огито баща му, трима ще карат само втория ден.

Мето добре разказано, но не направихме предвиденото спускането от Мазалат, така че пак ще се возим ;) :beer:
Аватар
L-E-G-O

Предишна

Назад към Мероприятия - архив