P.S: Само аз не съм ходил до тая просволута стена

P.S2: Божидаре предполагам кадето другите са бутали ти не си карал на девета

MeTyYyY написа:Божидаре на теб разчитах да не се загубите. Как успяхте след толкова напътствия от моя страна. Нали ти казах да не правиш завой към Дарданелите, ами да продължите направо.... калпазанинЕ и аз имам грешка, като забравих да ти кажа да карате по следите на моторите, защото те отиват точно до стената, а миналата седмица групичката им беше 18 човека и определено е имало следи по пътя. Интересното е, че миналата седмица аз и Огито не се загубихме, а вие с GPS и напътствия от моя страна успяхте
Както и да е ще се наема с инициативата да направя едно доста подробно описание на маршрута с снимки. За да нестават подобни неща друг път.
P.S: И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ КАСКИТЕ
bojidar написа:Абе аз нещо не се виждам, нали това е адреса, на кийто трябва да се регистрира, самоче не посочих, че съм от България и им писах на немски, моля кажете ми, че да знам.
L-E-G-O написа:сладури сте с шапките icon_crap.gif
P.S: Само аз не съм ходил до тая просволута стена icon_dontknow.gif icon_smile_disapprove.gif
P.S2: Божидаре предполагам кадето другите са бутали ти не си карал на девета icon_rofl.gif
bojidar написа:Така както ти се смееш на мен и Горгоната се смяха, на човека, който ми постави курбелите ( с 1, 5 мм. отклонение от центъра ), но не се притеснявай, не им казах, че ако те познават, много ще има да се смеят, карай си великите SR SUNTOUR, скъсвай си ги от каране, както се изразяваш и нас не ни мисли, това че наши близки имаха сватба не съм виновен, знам не си виновен, колко ли пъти си слагал такова нещо, Горгоната може и да не могат повече от теб, както смяташ, но поне имат модерна база и достатъчно опит за един европейки велосервиз.
bojidar написа:Колко от нас ще са на Чумерна?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта