Костинброд - Своге, Неделя 19.10

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Костинброд - Своге, Неделя 19.10

Мнениеот Smily » Пет Окт 17, 2008 9:06 am

Здравейте,

Маршрутът, който съм харесала, е Костинброд- Дръмша- Своге (до Костинброд и от Своге има влак). За сега е само по асфалт, но ще разгледам дали има възможност и за алтернативен черен път по същия маршрут. Пътят е от ненатоварените и не би трябвало да има много движение. Ако някой има желание е добре дошъл. :)
Smily

Рейтинг: 1225

Мнениеот papi007 » Пет Окт 17, 2008 9:20 am

И по асфалт да го минете - няма да съжалявате, голяма красота - голямо нещо :) аз вчера го минах , само ви пожелавам да няма мъгла, че разваля удоволствието!
Аватар
papi007

Рейтинг: 2000

Мнениеот axelmax » Пет Окт 17, 2008 9:29 am

ееееееееееееееее няма да мога иначе точно там ми се караше :crap:
ДРЪМША :hbang2:
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот usagi » Пет Окт 17, 2008 11:07 am

Аз съм минавал от Кътина до Своге само по черен път. От Кътина нагоре покрай реката има черен път който си движи горе по билото и има доста пътища които се спускат към околните села.
Предполагам че от Костинброд също има черен път нагоре...може би през Голяновци и Балша...
usagi

Рейтинг: 1152

Мнениеот Yavkata » Пет Окт 17, 2008 11:51 am

От Костинброд може да минете през Градец и Царичина до Чибаовци. От там пътя до Свидня е черен. С много приятно спускане към края.
През Балша със сигурност ще се загубите.
От Белидие хан до Дреново(преди Дръмша) също има черен път. Това ако държите много на Дръмша.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот usagi » Пет Окт 17, 2008 11:56 am

През Балша със сигурност ще се загубите.

много подценяваш хората...
usagi

Рейтинг: 1152

Мнениеот Yavkata » Пет Окт 17, 2008 12:21 pm

Добре, тогава нека е"вероятно" ;)
От Балша ще наберат по -голяма височина, покрай връх Кълна Глава. после слизат до Церецел , на пътя Томпсън - Свидня. После пак ще трябва да карат нагоре и плавно да пускат покрай реката. Най -бързия маршрут ще е Костинброд - Бучин проход - Искрец -Своге. Но той е само асфалт. По- компромисни вариянти , без проблем с ориентация ще са К-брод -Дъмша - Балша -Чибаовци -черен път -Свидня -Своге.(К-брод -Царичина - Чибаовци - черен път -Свидня-Своге.) Обикалял съм и от другите села - Балша и Кътина и мнението ми е , че пътуването от там ще е много по -проблемно, овен ако не познавате района.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот Smily » Пет Окт 17, 2008 3:05 pm

много мерси за информацията- ще ми е много полезна- не познавам района добре, минавала съм само с кола един два пъти. Намерих подходяща карта и силно се надявам да не се получи загубване или поне не много :) Най- вероятно ще остане през Дръмша, Чибановци и Свидня.
Smily

Рейтинг: 1225

Назад към Мероприятия - архив