по алеята ще се качваме и после по нея ще се пуснем а платото не го знам къде е
 по алеята ще се качваме и после по нея ще се пуснем а платото не го знам къде е  ако трагнем в 10:00 ще се върнем някъде към 1:00 така мисля
 ако трагнем в 10:00 ще се върнем някъде към 1:00 така мисля 
denim написа: До златните не сам ходил пеша но мога да кажа че от Княжево до бялата вода ми е MAX ПОЛОВИН ЧАС.

naka76 написа:denim написа: До златните не сам ходил пеша но мога да кажа че от Княжево до бялата вода ми е MAX ПОЛОВИН ЧАС.
А пробвал ли си да го караш?

просто в момента си уча и бързам за това правя такива грешки
 просто в момента си уча и бързам за това правя такива грешки 

denim написа:ме не мога да разбера къдеточно да отида на дясно на ndk иманеква градинка ма няма никой а и тя е малка и за нищо не става...или нещо не съм разбрал не знам.

did написа:denim написа:ме не мога да разбера къдеточно да отида на дясно на ndk иманеква градинка ма няма никой а и тя е малка и за нищо не става...или нещо не съм разбрал не знам.
не надясно бе!
наляво! там е Дръглево!

did написа:denim написа:ме не мога да разбера къдеточно да отида на дясно на ndk иманеква градинка ма няма никой а и тя е малка и за нищо не става...или нещо не съм разбрал не знам.
не надясно бе!
наляво! там е Дръглево!

и ти не се спря
  и ти не се спря   

denim написа:е да де на ляво обърках сеама не мога да я намеря тая градинка

did написа:е ми щом искаш да намериш драгалево, ще ти трябва GPS.
иначе откъде ще знаеш дали си го намерил?
 На картата която имам Драгалево го няма с име. Ще падне голямо търсене.
 На картата която имам Драгалево го няма с име. Ще падне голямо търсене.  Гепесето не е много сигурно.
 Гепесето не е много сигурно. 

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта