Обаче Kikon е добра!Аз си мислех, че ще бъде някъв пациент, ама добре беше, даже супер, радвам и се!Евалата!И то за първо каране перфе!
 Обаче Kikon е добра!Аз си мислех, че ще бъде някъв пациент, ама добре беше, даже супер, радвам и се!Евалата!И то за първо каране перфе! 

ACID BURN написа:Ммммм да карането беше хубаво, малко се издразних че не продължихме по маршрута.Аз бях сигурен, че няма да завали, но както и да е....Много се израдвах на АМ-а на Vimpel!Качва супер добре и с тея 2.35 гуми се катери жестоко!И за спускане също се е отрепало, абе есента ще карам едно такова.....Ще работя лятото и така....Обаче каплите ми за пореден път се оказаха най-добрата инвестиция...може да е евтина, обаче се изправят сами!Въобще не съм ги водил на сервиз.Криват се леко и след това се изправят сами!Абе много яко!Обаче Kikon е добра!Аз си мислех, че ще бъде някъв пациент, ама добре беше, даже супер, радвам и се!Евалата!И то за първо каране перфе!

kikon се представи доста добре като момиче не очаквах много от нея.. Получи се чудесно каране, аз останах доволен
 kikon се представи доста добре като момиче не очаквах много от нея.. Получи се чудесно каране, аз останах доволен   

PtD написа:Е сега стана завръзката... кой ще вземе маслинката от мартинито?

ако има сърдити де. Аз съм много доволен
 ако има сърдити де. Аз съм много доволен  получих си дозата адреналин. Дори като се замисля пътя, който трябваше да караме бих избрал този
 получих си дозата адреналин. Дори като се замисля пътя, който трябваше да караме бих избрал този  , в другия път само катереното до блатото ми харесва нататък по онея спускания ... kikon и мен ме изненада, браво.
, в другия път само катереното до блатото ми харесва нататък по онея спускания ... kikon и мен ме изненада, браво.
 знам, че искаш да спускаш, спокойно. Аз се радвам, че стана така карането. Другият път пак така ( ма някъде другаде де )
 знам, че искаш да спускаш, спокойно. Аз се радвам, че стана така карането. Другият път пак така ( ма някъде другаде де )

къде ли съм гледала?
 къде ли съм гледала?

kikon написа:Ах, какво си изрових докато се опитвах да заспяяяя

Моето кръщение в мтб

P.S. Нещо ме гонят безсънните нощи, даже си взех да чета Хари Потър
P.S. 2 Чак сега виждам, че заглавието е написано грешнокъде ли съм гледала?

kikon написа:Иска ли питане

Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 23 госта