Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС! Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора! Линк към по-големите внесени части до момента.
По-мокър не мога да се сетя да съм бил. Мерси за приятния път на Тучо Чучо, от Момина скала до Княжево.
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС! Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора! Линк към по-големите внесени части до момента.
Май ви видях ако вие сте били по пътеката от златните надолу към княжево единия с каска и другия без и едно райли номад май и второто беше такова ама без заден шок Ние бутахме нагоре 4-ма човека
Мисля, че не сте ни видяли нас, тъй като бяхме с 2 Онтарио-та и един Ram DH