Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.
http://www.bikearea.org/node/1741. Ау какво видяха очите ми. Изглежда брутално яко. Някой може ли да даде повече информация за "карателната" част от събитията. Аз съм карал по много различни маршрути в района и мога да бъда полезен по отношение маркирането . Леле, ще чакам с нетърпение
veskoz написа:Там съм с жената и "децата"(колелата). Флюбен съм в тоя град. @pe60to ще разчитаме
ъъ, на какво ще разчитате ?
Иначе за събитието, дано от байкария да пуснат още информация. Цялата идея за екофестивала + организираното каране звучи страхотно готина. Дано има интерес.
всъщност това, което предстои да се случи на Копривщица е да бъдат направени и описани няколко маршрута, които биха ви дали възможност да посетите китното градче и околностите му по време на фестивала т.е. няма да има организирано събитие от типа "байкария". Засега подробности няма, тъй като маршрутите не са определени. Когато това стане ще пуснем информация във форума и съответно оттук може да се сформира група.