Търся спътник за Беглика

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Търся спътник за Беглика

Мнениеот dh-rezachka » Съб Авг 01, 2009 10:31 am

Здравейте,търся някой от Пловдив желаещ да дойде с мен на Beglika Free Fest,защото сам е скучно.Вариантите за транспорт с колело до язовира са два.Първият е да се качим на автобуса от Пловдив до Батак и от Батак да се качим в някой от бусчетата които ще бъдат специално осигурени за феста през четирите фестивални дни(проблема е дали ще се навие шофиора на рейса от Пловдив да ни качи,за това понеделник ще проуча каква е възможноста да ни качи).
Вторият вариант е да хванем влака от Пловдив до Пещера,от където пък да хванем некъв рейс до Батак и от там вече с бусчетата.Ако имах кола,щеше да е най-добре,да ама нямам,така че ако някой има кола или бус няма да е зле да отидем с нея(ще делим кинтата за бензина :beer: ).Ами общо взето това е,имам триместна палатка така че спането е осигурено.
Чакам някой да се отзове(казвам някой,защото знаете за проблема "велосипеди-рейсове" :dontknow: )
за връзка с мен:ЛС или skype mtb_fracture
ПЪНК,ЦИЦИ И МЕКИЦИ!!!
Аватар
dh-rezachka

Рейтинг: 1247

Re: Търся спътник за Беглика

Мнениеот Фори » Съб Авг 01, 2009 4:15 pm

Варианта с влака докалкото знам няма да стане , понеже Пещера е близо и до там пътуват новите влакчета(мотриси) , в които не допускат колела .
А за рейса мисля , че като се билет и за колелото сичко е Ок :)
Внасям стоки от Ebay
Аватар
Фори

Рейтинг: 1031

Мнениеот dh-rezachka » Съб Авг 01, 2009 4:30 pm

В сайта на БДЖ пише,че е разрешено,значи мога да си го кача в коридорчето.Един дятка беше качил ''Украйна'' един път и нищо не му казаха. http://bdz.creato.biz/bg/pp_bicycles
ПЪНК,ЦИЦИ И МЕКИЦИ!!!
Аватар
dh-rezachka

Мнениеот Фори » Съб Авг 01, 2009 4:43 pm

Така пише , но един път искахме да ходим до Сопот обаче касиерката не ни даде да си качим колелата :banghead:
Внасям стоки от Ebay
Аватар
Фори

Рейтинг: 1031

Мнениеот ivailo911 » Съб Авг 01, 2009 7:09 pm

Ние с Никсте наскоро пътувахме от Своге до София с влак, с новите мотриси. Продадоха ни билети и се возихме, оставихме ги така че да не пречат на никой и всичко беше ОК. Никой нищо не каза.
ivailo911

Рейтинг: 1315

Мнениеот Stafref » Съб Авг 01, 2009 7:48 pm

В новите мотриси преди се правеха не интересни и не пускаха да се качват колела,ама вече оправиха тая тъпотия,щото явно са постъпили оплаквания.
Въпреки това по-удобно е с автобуса Пловдив-Батак(8лв. беше миналата година) и после за 3-4лв. с бусче до Беглика.

dh-rezachka,айде дано си намериш човек за компания,ама повярвай,и сам да тръгнеш натам с една палатка няма да съжаляваш и ще намериш хора да се забавляваш! Айде успех!
The man who walks with the crowd is likely to find himself no further than the crowd.
The man who walks alone will reach places that nobody had seen.
Аватар
Stafref

Рейтинг: 1370

Мнениеот zikzuk » Вто Авг 04, 2009 8:54 am

За новите мотриси не би трябвало да е проблем вече.
Защо не помислиш до Пещера с влак и после да го извъртиш.
Нали си с байк? Или е някакъв бесен трактор? :D :D
Аватар
zikzuk

Рейтинг: 1205

Мнениеот dh-rezachka » Вто Авг 04, 2009 9:24 am

Аз съм от клуба на танкистите и трактористите,не става.
ПЪНК,ЦИЦИ И МЕКИЦИ!!!
Аватар
dh-rezachka

Назад към Мероприятия - архив