nspirov написа:Не съм питал за извозването, но ако няма друго, мога да издействам един бордови камион, преди го бяхме мислили това. Ще има начин. Лифта естествено няма да го пуснат.
nspirov написа:Здравейте,
по молба на моя приятел Джеймс преписвам тук неговото съобщение в сайта на Банско:
Хотел "Авалон" търси опитни байкъри за определяне и маркиране на маршрути XC и DH в района на Банско. На всички, които се включат в това приключение, "Авалон" ще предложи безплатно настаняване.
Контакт на български или английски:
James Hughes, 0749/88399
[email protected]
ВАЖНО: това мероприятие се организира от Джеймс и неговия хотел с цел популяризиране на Банско като място за MTB и няма нищо общо с фирма "Юлен" и официалните власти в Банско, КГБ, CIA или MI-6 (за последното не гарантирам).
vladimir.dzhuvinov написа:Според мен Добринище през х. Гоце Делчев до х. Безбог може да бъде едно чудесно XC маршрутче с красиви гледки, поляни и гора.
Цитат от новия закон написа:(7) Условията и редът за движението по горските
пътища, за поставяне на пътни знаци и техните образци, както и
образците на документите за достъп до гората се определят с
наредба на министъра на земеделието и храните и министъра на
вътрешните работи.
subritual написа:В тази връзка искам да попитам как ще коментирате това:Цитат от новия закон написа:(7) Условията и редът за движението по горските
пътища, за поставяне на пътни знаци и техните образци, както и
образците на документите за достъп до гората се определят с
наредба на министъра на земеделието и храните и министъра на
вътрешните работи.
Примерните знаци на БайкАрия много ми харесват и наистина е добре да са еднакви навсякъде,но как (ще) стоят нещата в действителност?
did написа:@subritual: В Банско по никакъв начин не са доказали, че са готови за дискусия на такова ниво. Те сега просто кърпят положението.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта