Време е да получите малко информация за това какво се случи там и какво беше трасето.
Искам първо да поздравя Дидар, който завърши втори; Стефчо (TLD1), който завърши трети. Любо Тодоров, който стана 4-ти, Росен (Caspar), който е 6-ти и всички останали българи, които бяхме там - аз, Илинда и Йордан Стефанов (Drag team Ruse)
Първоначалното трасе на състезанието предлагаше препятствия, с които не сме се сблъсквали на български състезания. Трасето започваше с една поляна, която изглеждаше равна, но всъщност едвам се одържаше колелото на нея. Тя завършваше с два малки дропа и след тях се пресича един път. След пътя се влизаше в един "pipe". След него имаше един доста внушителен Road gap, който имаше доста добра попивка, но само двама ромънци посмяха да го скочат. Следваше една доста технична част с много виражи, един скок над едно дърво(има го на една от снимките по-горе), след което се излиза на една поляна с виражи. Втората част от трасето представляваше спускане под лифта, което по наклон по нищо не отстъпваше на спускане под долната част на драгалевския лифт. Освен това в една от най-стръмните части имаше дроп, след който трябваше да се направи много остър десен завой иначе се пада в дерето. Бях свидетел как едно момче падна и колелото му отиде на около 100 метра по надолу и окоси половината гора. Малко след този дроБ беше финала който също беше стръмен.
За съжаление в ноща преди състезанието падна много проливен дъжд и организаторите бяха принудени да отменят втората част от трасето и да го отклонят по една доста по лесна пътека. По времето между квалификацията и самия старт се изсипа един пороен дъжд, което направи самото състеание доста по трудно. Но на финала имаше двама българи на почитната стълбичка (един ратрак, който се намираше точно до хижата)
Вечерта преди състезанието имаше един инцидент с пожарогасители и паста за зъби на втория етаж(нашия)

В който Дидар аз и Любо взехме дейно участие

. Химнът на цялата оперецаия беше една песен на Bloodhoung gang - The roof is on fire.
Уфф мързи ме да пиша повече. Ако някой от хората, които бяха там се сеща за нещо може да добави.
Поздрави отново на всички, които бяхме там.
Pupinator OUT:combust:.