vladimir.dzhuvinov написа:Да не би родителското тяло сега да ви е забранило каранията извън града?![]()
![]()
![]()
Дано Альоша да ви е добра утеха
Teodor40 написа:Да, знам. Дори и по пътечката е супер скучно...
За от паметника надолу нали ?
Teodor40 написа:Да, знам. Дори и по пътечката е супер скучно...
zero knowledge написа:Teodor40 написа:Да, знам. Дори и по пътечката е супер скучно...
Скучно?![]()
Пробвай да слезеш под 1:18. Ако успееш, пробвай под 1:08. Ако пак успееш, пробвай под 0:58. Скуката ще те напусне ...
zero knowledge написа:Teodor40 написа:Да, знам. Дори и по пътечката е супер скучно...
Скучно?![]()
Пробвай да слезеш под 1:18. Ако успееш, пробвай под 1:08. Ако пак успееш, пробвай под 0:58. Скуката ще те напусне ...
Harka написа:nicky bike написа: Вие за световно ли се стягате.![]()
![]()
Само си вземете каски като гоните постижения.
Както е известно ти си момиче. Също така е известно, че момичетата не разбират от мерене на пишки.bi написа:В този форум има проблем с изтъкването . Играем си на кой е по - по - най.![]()
М хората просто искат да покарат.
Аз пък се колебаех между Калин Орела и яз . Калинbi написа:Калин Рахнев напиши го в google , може да ти излезне нещо.![]()
![]()
NovemberCharlie написа:Аз пък се колебаех между Калин Орела и яз . Калинbi написа:Калин Рахнев напиши го в google , може да ти излезне нещо.![]()
![]()
Що пък обида?bi написа:NovemberCharlie написа:Аз пък се колебаех между Калин Орела и яз . Калинbi написа:Калин Рахнев напиши го в google , може да ти излезне нещо.![]()
![]()
Това като какво лична обида ли да го приема?Грабливи птици. язовири?![]()
did написа:за все още чудещите се:
http://glory.omg-bg.com/matematika.htm
Там си пише кой е Калин. Има даже и други Рахневи
Мъро написа:... кой е Калин?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта