zero knowledge написа:И двата са "сравнително" равни и са под 200км
k0cTaHeB написа:Аххх защо си продадох кормилото
Аххх защо си продадох кормилото
да бе ... що ли и питам ... то е ясно, като се види кой е пуснал темата
е тва Осеново само не разбирам от къде се взе ...
единственото дето го знам такова е посока Гоце Делчев
второто маршрутче по китно ми изглежда, ама сложничко от към логистика, ако не си от партията "от Пловдив до Пловдив с колелото" ...
От Атолука няма ли път директно към язовира?
Към Пловдив.
И двата маршрута са с около 1100 -1300 м/д, като първия е по-тежичък. И двата могат да се съкратят с автобус или кола.
И двата не съм ги минавал, но мисля че ще се оправим, няма да ми е първо каране в района.
И най-важното. Понеже днес ми натресоха да работя почивните дни нощна смяна и ситоацията е следната. В неделя по НОВОТО време в 6.40 пред хотел Родопи за тези които ще идват на ход. За останлите не трябва да хванете по-късен автобус този в 8.00 за Смолян и се чакаме на Юговското ханче.
За връзка: 0877 502 466 Атанас
Надявам се да не съм изплашил всички и все пак да се намери един двама желаещи.
outfaced написа: да разбирам ли че 100% остава втория маршрут?
в колко часа ще е срещата на Юговското ханче
и толкос рано сутринта ще е яко тъмно и яко клинч ... само за протокола
outfaced написа:аз го изкаравам криво ляво 40км от ханчето до ханчето![]()
или малко по малко
naka76 написа:Аххх защо си продадох кормилото
Ако искаш мога да ти услужа с едно!
abs написа:Аз определено ще пропусна хАсеновградско и движението нагоре. Ще се видим на Юговското ханче
Мъро написа:Как ще се домъкнете до ханчето? Рейс ли има? Ако да - ще дойда и аз. Просто 120-130км. ми се струват много при положение, че не съм карал от 2 седмици сигурно.
outfaced написа:abs написа:Аз определено ще пропусна хАсеновградско и движението нагоре. Ще се видим на Юговското ханче
me too
само да фиксираме час
Как ще се домъкнете до ханчето? Рейс ли има? Ако да - ще дойда и аз. Просто 120-130км. ми се струват много при положение, че не съм карал от 2 седмици сигурно.
Мъро написа:Как ще се домъкнете до ханчето? Рейс ли има? Ако да - ще дойда и аз. Просто 120-130км. ми се струват много при положение, че не съм карал от 2 седмици сигурно.
Лъвчето си е много хубаво, Ивоabs написа:Мъро написа:Как ще се домъкнете до ханчето? Рейс ли има? Ако да - ще дойда и аз. Просто 120-130км. ми се струват много при положение, че не съм карал от 2 седмици сигурно.
Ще се кача с каручката си. Имам място за още 1 колело + колоездач, ама си пада малко тип дядовата ръкавичка..
Kitolino написа:ПП-> Спускането през резиденцията на бай Тошо в дъжд, е много яко..
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта