въпрос за Черни Връх-Железница

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

въпрос за Черни Връх-Железница

Мнениеот codename47 » Чет Яну 17, 2008 4:01 pm

идеята ми е 9:30 да се хване рейс 93 до Драгалевсия лифт-Голи Връх-евентуално Романски или с бутане(каране) Черни Връх-Железница-пенсионерската-Драгалевци. Таа въпросът ми е правил ли е този маршрут някой скоро в снега или поне някои участъци?
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Рейтинг: 2000

Мнениеот 4getcredo » Чет Яну 17, 2008 4:22 pm

Скоро не съм ходил тъдява (близките 2-3 месеца), но според мен зимата не става за колело (говоря за Черни връх - Железница). Минават го преди всичко пешеходци (ски, снегоходки, обувки) и то доста по-рядко отколкото другите Витошки маршрути... сега и вали често сняг... Не ти пречи да опиташ, но според мен ще си отбуташ :) Особено Черни връх - Платото - Физкултурник. Иначе от Алеко до Черни връх рактрака минава по пътя и го отъпква добре (заедно с голямото число туристи и скиори)... кара се по-приятно от лятото даже... точно в момента обаче не знам каква е ситуацията. :D
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот codename47 » Чет Яну 17, 2008 6:10 pm

ами бях последната неделя пеша и ратракът беше минал от Железница до някъде над Физкултурник(по-нагоре не продължихме тогава) и ми се стори доста караемо
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Мнениеот Redhat » Чет Яну 17, 2008 6:16 pm

И аз мисля да се кача на Черния в събота, само че с драгалевския и малка група пешаци. И после надоле :)

@codename47: Кога мислиш да се качваш?

Ясно. Аз съм за събота със сигурност. Хайде ако ходиш, драсни два реда да кажеш как е положението.
Последна промяна Redhat на Чет Яну 17, 2008 6:59 pm, променена общо 2 пъти
You Bastards!
Аватар
Redhat

Мнениеот codename47 » Чет Яну 17, 2008 6:51 pm

утре май, още се чудя. В събота -неделя ще е лудница, особено за връщането по обиколната.
Аватар
codename47

Мнениеот codename47 » Нед Яну 27, 2008 1:17 am

днес покарахме но претърпяхме провал-качихме се на Алеко в 1:30 и на Черни Връх бяхме към 4 :crap: , вече за спускане към Железница беше късно или пък да бяхме стигнали и оттам с 98 но не ми се тъпче в тоя рейс, затова се спуснахме обратно под романски-Алеко-пътя на рейса-Драгалевци-Хладилника към 7 на челник :bawling: . Малко снимки:

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

ПП. Вятъра горе беше отвратителен, човек трябва да е добре екипиран, на мен ми замръзнаха ръцете с мойте глупави ръкавици...
Аватар
codename47

Назад към Мероприятия - архив