ставаше или не ставаше за каране днес?

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

ставаше или не ставаше за каране днес?

Мнениеот did » Пет Май 02, 2008 8:35 pm

Чакам официално изявление от Jildo и Antares, стават или не стават за каране пътеките, които аз преди няколко години нарочих, че не стават за каране, а днес всъщност ... пак карахме.

http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=5573

?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот Antares » Пет Май 02, 2008 9:36 pm

Днес определено разбрах, защо преди време си я дамгосал толкова строго :)

Но ако разполагах с малко повече запас от енергия, по-добра техника при спусканията, както и ръкавици с цели пръсти и по-добре предпазваща ръцете ми дрешка - определено бих се насладил на иначе прекрасната пътека по-пълноценно :)
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Мнениеот Jildo » Съб Май 03, 2008 9:07 am

"...ако банда трудолюбчета с триони, кирки, лопати, летящ самосвал и т.н. поокастрят тръните и разкарат свлачищата..." пътеката ще става за каране и то с голям кеф, но храстите които постоянно се опитваха да ми бъркат в раната (в буквалния смисъл) ми отнеха част от удоволствието. на някои места и камъните ми дойдоха малко в повече както и бутането ;) . но все пак пътеките не са непроходими, което за някои (визирам Наката :bowdown: ) е равносилно на караеми!
Аватар
Jildo

Рейтинг: 1310

Назад към Мероприятия - архив