THEZOGGO написа:Братле, в сесия съм и си е ебало майката, освен тва съм на работа, гаджето ми се сърди че не й обръщам внимание и направо съм цъфнал та вързал и незнам кога ще карам.
gdude написа:ники и да искаш не можеш да ме хванеш но тва е друга тема![]()
а иначе понеделник ще мога следобед а за другите дни въобще не знам
макар че може и да може да се кара ама ще видим утре най-късно ще ти кажа
THEZOGGO написа:...гаджето ми се сърди че не й обръщам внимание...
Е?marsa написа:Ако може само линк от bgmaps.com , че нещо не ми е познат района![]()
marsa написа:Е?marsa написа:Ако може само линк от bgmaps.com , че нещо не ми е познат района![]()
THEZOGGO написа:Тва с жените си е разказалО играта, никво време няма човек и са вместо да вложа нещо машината, да я ъпгрейдна, ще трябва да се разправям с женски прищевки.
Човече! Дай линк къде се събираме, че живея на другия край на София, и не ми е познат квартала => не знам от къде тръгват тея рейсовеnikste написа:marsa, как да ти дам линк от бгмапс с точният маршрут. Там може да видиш само кварталите, но не и самия маршрут. Плюс това ако изберем вторият вариант част от маршрута не съм го минавал. Трябва да ти го начертая, а не виждам никакъв смисъл.
Когато караш в планината е така: не винаги знаеш точният път. Като се изгубиш караш като луд или буташ, до като намериш пътя и това е. По миналият път, когато карахме колела отидохме в задънена пътека, където няма продължение и 1 час сме бутали нагоре, за да излезнем на пътя, от който дойдохме.
nikste написа: По миналият път, когато карахме колела отидохме в задънена пътека, където няма продължение и 1 час сме бутали нагоре, за да излезнем на пътя, от който дойдохме.
winger написа:nikste написа: По миналият път, когато карахме колела отидохме в задънена пътека, където няма продължение и 1 час сме бутали нагоре, за да излезнем на пътя, от който дойдохме.
И аз бях там и аз бутах. Беше доста интересно. Е аз ви загубих, ма па и аз ви намерих пътя( с помощ и от Цецко, да не забравяме )
gdude написа:щом ще е по асфалт аз нема да дода![]()
аз искам по пътеки
nikste написа:gdude написа:щом ще е по асфалт аз нема да дода![]()
аз искам по пътеки
Ти как не разбра, че има вероятност по пътеките да е кално и да има локви.
nikste написа:gdude написа:щом ще е по асфалт аз нема да дода![]()
аз искам по пътеки
Ти как не разбра, че има вероятност по пътеките да е кално и да има локви.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта