Unik написа:Ок навит съм, да няма само пак фал старт![]()
Unik написа:Ок навит съм, да няма само пак фал старт![]()
Capoeira написа:30 и 31 сме там пак 2-3-4-5 човека за момента 2-ма сме 100%.
Без да пускам нова тема дайте телфона на накой хазаин в града който да ми приеме с колелата?
Montana написа:Ще има ли някой на палатки?
taurus13 написа:Къща за гости 'Бай Начо" ул."Трайчо Костов" 6, тел. 0887 44 06 82 - непосредствено на края на града, точно до черния път през поляната за лифта. Много гостоприемни, ще те вземат и с 20 колела( те руснаците даже си оставят парапланерите през зимата при него да ги не мъкнат пак другата година) Имат удобства, 2 бани, механа, битов навес с барбекю и екстри като интернет. Аз винаги отсядам при него и съм много доволен. Цените са като навсякъде 12-15лв.
Montana написа:Утре на обяд тръгваме за сопотще си нося палатката
надявам се да сме повече хора зада стане яко каране
Montana написа:taurus13 написа:Къща за гости 'Бай Начо" ул."Трайчо Костов" 6, тел. 0887 44 06 82 - непосредствено на края на града, точно до черния път през поляната за лифта. Много гостоприемни, ще те вземат и с 20 колела( те руснаците даже си оставят парапланерите през зимата при него да ги не мъкнат пак другата година) Имат удобства, 2 бани, механа, битов навес с барбекю и екстри като интернет. Аз винаги отсядам при него и съм много доволен. Цените са като навсякъде 12-15лв.
Извинявай но на нас ни взима по 10 лв. за 1 спане и колелото си го вкарвам в стаята и спи до мен
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта