THEZOGGO написа:Сигурна ли е промяната защото преди 3 мин един приятел е слушал реклама за мероприятието на Казичене по радио "Нова", като там са казали че ще е на 27 ми (Събота)
Състезания от 15:00 часа.
А за награждаване и филми, часът щял да бъде 21:00.

Транспорт:
За удобство на зрителите, които желаят да дойдат със собствен автомобил, пред хидропарк “Казичане” ще бъде организиран паркинг с охрана. За всички останали, които ще се съгласят да се лишат от удобството на личния автомобил в името на екологията (а и собствената си безопасност след фестивала) ще има организирана временна линия на градския транспорт от хидропарк “казичане” до националния стадион “В. Левски” през целия ден, включително и през нощта до приключване на фестивала.

sando g написа:100% съм там!
Транспорт:
За удобство на зрителите, които желаят да дойдат със собствен автомобил, пред хидропарк “Казичане” ще бъде организиран паркинг с охрана. За всички останали, които ще се съгласят да се лишат от удобството на личния автомобил в името на екологията (а и собствената си безопасност след фестивала) ще има организирана временна линия на градския транспорт от хидропарк “казичане” до националния стадион “В. Левски” през целия ден, включително и през нощта до приключване на фестивала.
Ще може ли да се набутам с колело?

YMKASHY написа:Как ще е наименованието на маршрутната линия 1/2/3/4....604 ??? Или ще е специализиран !!!
 Взима се от паркинга на Стадион Васил Левски
 Взима се от паркинга на Стадион Васил Левски  Ще го познаете,има доста плакати по него ,или ако не по него на джамеца до шофера има плакат на мероприятието
 Ще го познаете,има доста плакати по него ,или ако не по него на джамеца до шофера има плакат на мероприятието  , няма как да го сбъркате
 , няма как да го сбъркате 

Информация от управата на байк парк Shambhala, че закриването на сезона се отлага с една седмица поради неблагоприятните метеорологични условия. Ще се видим следващия уикенд (4-5.10.2008)
 Информирам и приканвам съфоромниците от тази тема за Closing of the Mountain bike Season - SHAMBHALA Bike Park  4-ти и 5-ти Октомври
 Информирам и приканвам съфоромниците от тази тема за Closing of the Mountain bike Season - SHAMBHALA Bike Park  4-ти и 5-ти Октомври   Приятно изкарване на Казичене  от мен
  Приятно изкарване на Казичене  от мен  

. http://eeff.eu/
 . http://eeff.eu/

Editor написа:Това ,че състезанията са от 15:00 не пречи ние да дойдем към 10 сутринта и да караме цял ден нали ?
Някой може ли да ми каже ориентировачно как мога да стигна с кола до мястото на събирането , защото си нямам идея къде се намира Казичене и на колко време път от София е.

naso написа:тия шишарките ше са като се стъмни па докато се стъмни мое да си друсаш задника на възглавницата

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта