Кратко ХС на Витоша утре? 01.10.2008

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Кратко ХС на Витоша утре? 01.10.2008

Мнениеот Admin » Вто Сеп 30, 2008 10:20 pm

Утре казват, че времето ще е хубавичко, а аз не съм карал повече от две седмици и вече не се трае... така че мисля да поизляза за едно леко ХС каране от Бояна през Бялата вода до Тихия кът и още малко нагоре, после надолу и пак до Бояна.
Десетина километра.
Ако се окажат твърде малко, може да направя и още десетина от Бояна до Драгалевци и обратно.
Пътеките нагоре са лесни, надолу като цяло също, макар че на едно място има и малко по-технични участъци... абе нищо трудно като цяло.
Мисля да го направя в топлата част на деня, т.е. следобед.
Ако някой желае да ми прави компания, ще се радвам, че сам е скучно.

Среща в 14ч на площадчето под Боянската черква.
Късият вариант отнема около час, час и малко. Ако го удължим, отива към два часа и малко.

Хубаво е ако някой идва, да пише тук най-късно до 13ч, за да знам и да го чакам при нужда.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот THEZOGGO » Сря Окт 01, 2008 7:47 pm

@Admin
:beer: :)
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот bozidar » Чет Окт 02, 2008 9:50 am

Kарах по същия маршрут миналата събота, обаче се качих до Златните и от там се пуснах до Владая, нереално трасе просто!
Аватар
bozidar

Рейтинг: 1406

Назад към Мероприятия - архив