Търся си компания за три карания, вторник, сряда и четвъртък. Как точно ще ги разпределим зависи от това кой за какво каране и къде е навит. Ето ги офертите:
1. Кратко ХС на Витоша - нещо от типа Бояна - Тихия кът - Бояна или Бояна - Драгалевски манастир - Бояна, т.е. десетина километра, само за раздвижване. То е предвидено за утре, тъй като имам и други неща за вършене и е желателно докъм 4-5ч следобед да се прибера, така че за мен идеалният вариант е тръгване по обяд, за да хванем най-топлата част от деня и да имам достатъчно аванс, за да се прибера навреме.
2. Трябва да опиша един маршрут над Бухово, дължината му е около 20-25км, денивелацията е между 700 и 1000м, изкачванията са по черни пътища, спусканията по моторджийски пътеки, има по два пъти нагоре и надолу. Би трябвало да отнеме около 3-4 часа, тъй като аз много се бавя със снимки, драскане на картинки и т.н. Като се добави и придвижването дотам и обратно и някакво размотаване, времето си набъбва, така че се търсят хора, на които по-голямата част от деня им е свободна. Тръгването ще е сутринта, но не много рано, може би около 10ч някъде в центъра. Имам място за още 4 души в колата. Сряда или четвъртък.
3. Разглеждане, размотаване и проучване на района около с.Габра. Пак се търсят хора, на които целият ден им е свободен. Ще караме колкото ни се кара, между 20 и 40км, зависи на какво ще се натъкнем като терен. Тръгване сутринта, вероятно пак към 10ч от центъра. Сряда или четвъртък.
Моля желаещите да пишат тук и да казват за кое каране са желаещи и за кой ден могат, пък ще видим как ще нагласим нещата. Може да ме търсите и на други места, ако ми имате координатите

Желаещите трябва да имат каска. И да не ги е срам да бъдат снимани