C_Mo написа:NovemberCharlie написа:Това не е ли професионална обява?
@всички, които мислят, че от състезания се печелят пари.
Каня ви за външни консултанти на процент за всяко състезание, което организираме. Ще си разделите 50% от печалбата от състезанието?
Аз съм навит, по принцип имам доста идеи предполагам знаеш, че ако искаш винаги може да си поговорим персонално по темата
Малко за проявата като, че ли има някаква масова безредица, защо пак с този българския манталитет парво да се оплюват нещата, така не би трябвало да е редно но какво пък "made in BG".

Според мен офертата, важи ако има опция да се плати само такса участие и да се избегне разхода за настаняване, моля дайте информация, би било редно. Но по принцип офертата си изглежда доста апетитна, Банско е един хубав град, където човек винаги може да си изкара добре (пуцане и пийни

) , а и сам бачкал сноуборд учител и добре познавам потенцяла и трасетата, за 50лв участие + 3 ношувки си звучи честна и приемлива оферта. Евала на предложението, а искам и да видя как ще бъде организирано мероприятието, знаете там е пипкавата част, но съм склонен да вярвам, че дори и леко скалъпено мероприятие, което предложи, яко каране и среща на приятели, ще обере полагаемите овации.

карам само със начален клас велосипе
Д Защото карам
DH ли, рейтинга ми е и той надолy

Що не идва Сам Хилл в Сопот, щото го е СТРАХхх ; о4 team shambala-bike-park - slow bikes fast riders