TLC-attack написа:Ниезнам,но скоро аз ще ходя там да си направя сам дроп по мой собствен вкус и да видите как се дропи и не ми говорете кво мога и кво не да не ви пратя по един респектиращдо скоро момци.
TLC-attack написа:Ниезнам,но скоро аз ще ходя там да си направя сам дроп по мой собствен вкус и да видите как се дропи и не ми говорете кво мога и кво не да не ви пратя по един респектиращдо скоро момци.
RAM-FR написа:TLC-attack написа:Ниезнам,но скоро аз ще ходя там да си направя сам дроп по мой собствен вкус и да видите как се дропи и не ми говорете кво мога и кво не да не ви пратя по един респектиращдо скоро момци.
Защо ли не беше толкова смел днес докато те гледах, сочех те с пръст и ти се смеех
TLC-attack написа:RAM-FR написа:TLC-attack написа:Ниезнам,но скоро аз ще ходя там да си направя сам дроп по мой собствен вкус и да видите как се дропи и не ми говорете кво мога и кво не да не ви пратя по един респектиращдо скоро момци.
Защо ли не беше толкова смел днес докато те гледах, сочех те с пръст и ти се смеех
Братле има неща който ти няма да проумееш и така ще си е ама...ок мисли си каквото искаш ти май си мислиш,че твойто мнение ме е интерсувало някога или че ти ме интересуваш?Никога не е било и няма да е ..защото ти си си какъвто си си и няма да го проумееш скоро и не ме познаваш и грам такаче и ти да ми се исмееш,все едно ми се е изсмяла една мравка т.е. не ми пука и грам разбираш ли го това?
Koko_Drummer написа:Деца успокойте се и се прибирайте за вечеря
Editor написа:Неделя да се съберем да правим нещо някъде ?Който има желание да пише в темата
CRAZY RIDER написа:Editor написа:Неделя да се съберем да правим нещо някъде ?Който има желание да пише в темата
Неделя на камбаните...... каране?
Editor написа:CRAZY RIDER написа:Editor написа:Неделя да се съберем да правим нещо някъде ?Който има желание да пише в темата
Хъмм може да се уреди , но още не знам дали ще съм свободен.Има едно същество с което искам да се видя на всяка цена но незнам към колко в Неделя ще е...
TLC-attack написа:Editor написа:CRAZY RIDER написа:Editor написа:Неделя да се съберем да правим нещо някъде ?Който има желание да пише в темата
Хъмм може да се уреди , но още не знам дали ще съм свободен.Има едно същество с което искам да се видя на всяка цена но незнам към колко в Неделя ще е...
Ами аз съм свободен неделя ако искате да караме?
Jabsco написа:
Ей това е иронията.Човекът, който най-много мрази дроповете е на снимка на седмицата, на която дропи.
Editor написа:Jabsco написа:
Ей това е иронията.Човекът, който най-много мрази дроповете е на снимка на седмицата, на която дропи.
Мрази дроповете .....илиии по скоро се прави на интересен ...![]()
Марияне ти ако се метнеш така без предна спирачка от там ....някак сиии не си представям как ще спреш...
Editor написа:Jabsco написа:
Мрази дроповете .....илиии по скоро се прави на интересен ...![]()
downhillman написа:TLC-attack написа:Ниезнам,но скоро аз ще ходя там да си направя сам дроп по мой собствен вкус и да видите как се дропи и не ми говорете кво мога и кво не да не ви пратя по един респектиращдо скоро момци.
чакай бе ти да не си Shady че караш с твърдо колело дроп ти нз как да се приземиш бе аз ти дадох една ф4-ка ако помниш ама айде на не се връщам във миналото че ми иде да те насиня като се сетя ама по добре от хардтейла поне с нея да беше пробвал ако ми беше ДАЛ ПАРИ !!!!
RAM-FR написа:downhillman написа:TLC-attack написа:Ниезнам,но скоро аз ще ходя там да си направя сам дроп по мой собствен вкус и да видите как се дропи и не ми говорете кво мога и кво не да не ви пратя по един респектиращдо скоро момци.
чакай бе ти да не си Shady че караш с твърдо колело дроп ти нз как да се приземиш бе аз ти дадох една ф4-ка ако помниш ама айде на не се връщам във миналото че ми иде да те насиня като се сетя ама по добре от хардтейла поне с нея да беше пробвал ако ми беше ДАЛ ПАРИ !!!!
Ииии Марк злото се обади
Besen na Kolelo написа:Все пак той е единствения фриирайдър в България и в цял свят с твърдо колело
PtD написа:Besen na Kolelo написа:Все пак той е единствения фриирайдър в България и в цял свят с твърдо колело
Уау, за Гинес ще се класира ли?
downhillman написа:чакай бе ти да не си Shady че караш с твърдо колело дроп
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта