Обиколка на Витоша 2008 - 12 юли

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот papi007 » Нед Юли 13, 2008 10:37 am

Trip-tfk написа:Напълно те разбирам.С теб май се видяхме на Чуйпетлово.И аз там точно се отказах.

Ако беше със Dragomir-a ... Същия! Следващи състезания се надявам да се засичаме спрели само на финала! :beer:
Аватар
papi007

Рейтинг: 2000

Мнениеот nikste » Нед Юли 13, 2008 11:34 am

Grig0 написа:
nikste написа:О, вашите рискове и перипетии не са нищо пред моите. Аз направих обиколката за 11 часа :rofl: (но не съм виновен, че бях принуден често да си "почивам")

Стиа с тоз драг ва, продавай го, да те оборудвам за 1000-1500 лв. със някой Scott/Dragomir, може и Azonic за 2 000 :)
:D :) :beer: ;)

Утре 10:00 ела на Хладилника на спирката!
Имаш ми телефоните.
Ще покоряваме отново полите на витоша, че и обръча на полата й и деколтето! :)

За утре може да карам, но само ако не ме боли задника :)
Иначе от вчерашното каране съм свалил няколко килограма. Acid Burn, до като карах с него ми каза, че миналата година бил свалил 5 килца и аз много се зарадвах, че ще съм като слабите хора. Е, вече съм 72.1 килограма :) Може да ми честитите тук, по скайп или на телефона :rofl:
Аватар
nikste

Рейтинг: 1110

Мнениеот ACID BURN » Нед Юли 13, 2008 12:01 pm

Забравих да благодаря на едно момиче/госпожица, заредим която ме спаси от отказване от състезанието, защото не бях ял нищо...и изведнъж ме напуснаха силите.Тя ми даде един сникърс без въобще да се замисили.Грабна раницата и ми го даде без въобще да ме пита какво ми е... :bowdown: След това нещо...ядох в Ярлово и наваксах тези загубени 30-40 мин с доста по-бързо темпо...Още веднъж благодаря ти!Тя се казва Ивана може би има регистрация тук, не знам. :)
Иначе сори Ники, че те изоставих, ама щях да изостана много..., но все пак браво, защото беше свеж, даже по едно време си мислех, че ще те изпусна.
Аватар
ACID BURN

Рейтинг: 1820

Мнениеот Reactor » Нед Юли 13, 2008 12:10 pm

И ние така наваксахме силите в Ярлово.Бирата беше невероятно питателна и зареди батериите за цялото разстояние до финала :beer: :beer:
Аватар
Reactor

Мнениеот Trip-tfk » Нед Юли 13, 2008 12:34 pm

papi007 написа:
Trip-tfk написа:Напълно те разбирам.С теб май се видяхме на Чуйпетлово.И аз там точно се отказах.

Ако беше със Dragomir-a ... Същия! Следващи състезания се надявам да се засичаме спрели само на финала! :beer:

:agree: :beer:
Trip-tfk

Рейтинг: 1718

Мнениеот F1-MAN » Нед Юли 13, 2008 1:05 pm

Хм...само аз ли толкова бавно карам, та виждам маркировката на всеки разклон :D Първото ми минаване на това трасе беше около 2 месеца преди самото състезание за годината и успях да се ориентирам единствено по "старите" "100" надписи и тук таме останали парцалчета(и описанието на маршрута разбира се), а сега имаше по 5 парцала на повечето разклони, така че може би трябва да отделяте повече от половин секунда за следене на маркировката, както и няколко минути за преглед на описанието и картата на маршрута, пести доста :D

Иначе, традиционната прекрасна обиколка на Витоша, този път и с перфектно сухо трасе.....аааа и невероятните тортички Лучано на финала :) Евала на организаторите, че успяха да се справят(надявам се без сериозни проблеми) с толкова много хора, кои подготвени, кои не.
Аватар
F1-MAN

Мнениеот nikste » Нед Юли 13, 2008 1:16 pm

ACID BURN написа:Иначе сори Ники, че те изоставих, ама щях да изостана много..., но все пак браво, защото беше свеж, даже по едно време си мислех, че ще те изпусна.

Бях наистина свеж, дори, когато финиширах. Просто ме болеше задника от седалката. Разбрах, че си финиширал в 16.30 часа, а това значи, че сме могли и заедно да караме. Горе на Чуй Петлово имай предвид, че чаках групата си към 1 час. А преди това по една равна и приятна пътека 7 мунчовци пред мен караха толкова бавно, че направо се чудех дали да слезна да бутам. Изпреварих 6 от тях и видях, че най отпред е едно момиче, което направо ми стана жал как караше: на най-малокто завойче или лека издатина почти спираше. 15 мин. общо ми късаха нервите, до като ги изпреваря. Фактически точно там ти дръпна повече пред мен. След Чуй Петлово съм спирал с минимум почивки на пунктовете. Даже днес мисля да ходя да бягам в НСА-то, щото ми се бяга :)
Аватар
nikste

Мнениеот rusnaka » Нед Юли 13, 2008 1:25 pm

Не знам защо някои са имали проблеми с маркировката. Според мен организаторите се бяха погрижили за маркировката чудесно. Както каза и F1-MAN на всеки разклон имаше по няколко парцалчета и даже и в движение, човек можеше да се ориентира накъде точно да върви.
rusnaka

Рейтинг: 1212

Мнениеот contty » Нед Юли 13, 2008 1:48 pm

nikste написа:А преди това по една равна и приятна пътека 7 мунчовци пред мен караха толкова бавно, че направо се чудех дали да слезна да бутам. Изпреварих 6 от тях и видях, че най отпред е едно момиче, което направо ми стана жал как караше: на най-малокто завойче или лека издатина почти спираше. 15 мин. общо ми късаха нервите, до като ги изпреваря.

Всички "мунчовци" могат да си карат както искат, а ти като нямаш уста ще си чакаш...
Аватар
contty

Рейтинг: 1545

Мнениеот THEZOGGO » Нед Юли 13, 2008 2:02 pm

nikste написа:О, вашите рискове и перипетии не са нищо пред моите. Аз направих обиколката за 11 часа :rofl: (но не съм виновен, че бях принуден често да си "почивам")

Май и ти си от тези "мунчовци"
п.п.
Ебати отношението към участниците - "мунчовци"
Тцтцц :thumbd:
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот Kain » Нед Юли 13, 2008 2:05 pm

THEZOGGO написа:

п.п.

Мани го, той е мега брЪз и толкова любезно изчаква хората от групата си, че нема на къде повече. А когато дойде спускане, което на него му е по-трудно иска да го чакат и да не избързват :rofl:

П.П. : а уж се бяхме разбрали, че ще караме за участие, не да се състезаваме :dunno:
Аватар
Kain

Рейтинг: 1102

Мнениеот nikste » Нед Юли 13, 2008 2:06 pm

THEZOGGO написа:

п.п.

Мунчо, въобще не е обидна дума. То си е умалително, иначе ако някой ме нарече мунчо, чудо-големо. Виж ако те нареча боклук предполагам, че ще се обидиш, защото наистина е обидно ;)
Аватар
nikste

Мнениеот nikste » Нед Юли 13, 2008 2:08 pm

Kain написа:
THEZOGGO написа:

п.п.

Мани го, той е мега брЪз и толкова любезно изчаква хората от групата си, че нема на къде повече. А когато дойде спускане, което на него му е по-трудно иска да го чакат и да не избързват :rofl:

П.П. : а уж се бяхме разбрали, че ще караме за участие, не да се състезаваме :dunno:

Kain, такова двуличие отдавна не бях виждал. С мен повече няма да караш, карай с друг, дето може да ти търпи хаотичното и самоубийствено каране, като например: излезнохме на Околовръстното и ти караш до мен. А после ми викаш, че като ударят теб, ще ударят и мен. Логика непобедима. Абсурд!

И защо ми викаш, че съм оставил групата, след като и ти направи същото и последните 40 км. се отдели от Павката и баща му?!
Аватар
nikste

Мнениеот Reactor » Нед Юли 13, 2008 2:11 pm

Мунчо, въобще не е обидна дума. То си е умалително, иначе ако някой ме нарече мунчо, чудо-големо. Виж ако те нареча боклук предполагам, че ще се обидиш, защото наистина е обидно ;)

Не можа ли просто да кажеш:
-Малко път в ляво ако може ....ако го направиш с усмивка и с подходящия тон,всеки с удоволствие ще ти направи :) и нямаше да се бавиш.
Аватар
Reactor

Мнениеот nikste » Нед Юли 13, 2008 2:13 pm

Reactor написа:

Не можа ли просто да кажеш:
-Малко път в ляво ако може ....ако го направиш с усмивка и с подходящия тон,всеки с удоволствие ще ти направи :) и нямаше да се бавиш.

Аз съм убеден, че щяха да се преместят, но фактически трябваше всички да спрат, за да мина аз, защото беше тясно. Сърце не ми даде да спра тяхното лазене, с извинение, че и за тази дума сега някои ще се хванат.
Аватар
nikste

Мнениеот THEZOGGO » Нед Юли 13, 2008 2:27 pm

nikste написа: Изпреварих 6 от тях и видях, че най отпред е едно момиче, което направо ми стана жал как караше: на най-малокто завойче или лека издатина почти спираше. 15 мин. общо ми късаха нервите, до като ги изпреваря

Тва не е ли обидно? Ебати уважението имаш към учасниците, аз какво да взема да се присмивам на всички които са спукали гуми или са паднали или имали някакви други проблеми и затова са били по бавни от мен. Всеки сам решава как да кара внимателно или не, гони време (място) или е решил да кара спокойно с приятели.
Предвид първата ми обиколка на Витоша и след като видях трасето се отнасям с голямо уважение към участниците. Имаше нечовеци просто. Освен това факта че някое момиче а те не бяха малко според мен, но все пак че има момичета на това мероприятие трябва да подсказва факта че не са по малко издражливи от нас момчетата.
Освен това не искам да се хваля обаче за да ти покажа какво е уважение мога да кажа че след 6 или 7 ми пункт не съм сигурен, първо карах зад един колега по пътеките надолу, забравих му номера но както и да е. След това тъй като го видях че натиска повече спирачки от мен помолих го да мина, човека ме пусна и до края на трасето където имаше туристи и всякакви хора които се дивжиха пеша на всички съм казвал:
"Идва още един колега зад мен - пазете се!"
Не съм спирал да го повтарям, тъй като колегата и той напъваше яко надолу и незнаех каква е дистанцията по между ни.
Един вид уважене си е това, поне според мен. :)
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Аватар
THEZOGGO

Мнениеот nikste » Нед Юли 13, 2008 2:31 pm

Извърташ нещата. Имам уважение към всеки участник, дори и към двете деца, който видях след първите километри да въртят нагоре. Справяха се отлично за възрастта си.

Поздравявам те за предупрежденията, които си изпращал към всеки от пешеходците. Аз и без предупреждения минавах покрай тях и никой не съм бутнал или уплашил. Така извърте нещата, че все едно ако бях видял недай боже някой паднал на земята да съм си продължил. Аз толкова, колкото съм помогнал на хората ти едва ли ще помогнеш до края на живота си.
Аватар
nikste

Мнениеот THEZOGGO » Нед Юли 13, 2008 2:33 pm

nikste написа: Аз толкова, колкото съм помогнал на хората ти едва ли ще помогнеш до края на живота си.

А си и "скромен"... :bowdown:
Въпрос на гледна точка. :)
Аз спирам до тук с подобни изказвания че го обърнахме на чат. :)
Аватар
THEZOGGO

Мнениеот Reactor » Нед Юли 13, 2008 2:40 pm

Ок,уточнихме го този въпрос,нека не цапаме темата повече,защото тя е за нещо много по хубаво и не е добра идея да го опорочаваме.Може и да е имало проблеми по пътя,но те са част от емоцията.В крайна сметка всички подписахме декларации че ще се държим спортменски и ще си помагаме взаимно по трасето.В планината по пътеките никой не е нещо повече от другите,така,че нека запомним с хубаво този ден :beer: :)
Аватар
Reactor

Мнениеот bokicha » Нед Юли 13, 2008 2:55 pm

bokichaa написа:
argon написа:bokichaa-изкара ми душата
:flamethr:

argon написа:но не съжалявам ни най-малко
:drunk:

...А'е ако нямахме лошият късмет и ти и аз да пукаме гуми...
... :D а..ха в топ тУенти да влезем
... :bowdown: страхотен сЪпорт от chincho :beer:
...@Reactor:а'е друже как не се видяхме ва...
...очакваме нещо наистина палещо... :D
До скоро :beer:
Аватар
bokicha

Мнениеот Reactor » Нед Юли 13, 2008 3:02 pm

bokichaa написа:...@Reactor:а'е друже как не се видяхме ва...
...очакваме нещо наистина палещо... :D
До скоро :beer:

С Асен се видяхме на старта и се поздравихме,не знаех ,че и ти си там,нямаше да пропусна честа да ви пожелая успех :beer:
Довечера заминаваме,но след две седмици се връщаме и вчера обсъдихме с RedHawk нещо наистина палещо ,разбира се със специалното участие на Мамутите така,че гответе се :beer: :beer: :) :agree:
Аватар
Reactor

Мнениеот potzin » Нед Юли 13, 2008 3:36 pm

Страхотно състезание. На няколко пъти щях да колабирам, сърцето ми туптеше сякаш за последен път.
Най-трудно ми беше на изкачаването преди Чуйпетлово, където бутах последните киломтери (благодаря на организаторите и човека в колата, който раздаваше вода и храна) и черния път преди Ярема.
На въпросния път ме напуснаха силите и водата свърши. Спрях да бера ягоди, поне да не лежа и след 20мин мотане продължих. Едвам добутах до чешмата преди пускането по асфалта. Изпих литър вода и хапнах един марс. От там до края беше само пускане и то доста приятно.
След последния пунк изпуснах следите на маршрута и с още един загубил се хванахме пътя към околовръстното.
Колелото(драг зх5) се представи супер и без нито един технически проблем.

Поздравявам всички участници и се надявам да се видим пак догодина.
potzin

Рейтинг: 1205

Мнениеот Reactor » Нед Юли 13, 2008 3:43 pm

potzin написа:.......благодаря на организаторите и човека в колата, който раздаваше вода и храна

Той като мина покрай нас,бяха останали само бонбони.... :D :bowdown:
Аватар
Reactor

Мнениеот silvertm » Нед Юли 13, 2008 3:55 pm

potzin написа:...
Най-трудно ми беше на изкачаването преди Чуйпетлово, където бутах последните киломтери (благодаря на организаторите и човека в колата, който раздаваше вода и храна) и черния път преди Ярема...

За мен това е като "Долината на смъртта" - никъде сянка и много километри изкачване, па макар и по лек наклон. И с водата така.

Пардон, че се влючвам, аз карах маршрута миналата седмица сам, но още не си бях върнал формата за участие вчера :)
silvertm

Рейтинг: 1671

Мнениеот RedHawk » Нед Юли 13, 2008 5:00 pm

Хайде и аз да се включа най-накрая.

Благодарности на организаторите за мероприятието, за положените
усилия с маркиране и подкрепителните пунктове! :)
Сигурно не е никак лесно да се оправиш с организация за толкова
много хора и да чакаш някъде из тези жеги да се изредят всички
каращи и ходещи. :agree:
Поздрави на всички участвали и с велосипеди и пеша. :)
Много благодарности за добрата компания на Reactor и nahi, за
всичките тия сокчета и десертчета дето бяха спасителни / ще има
черпня :beer: /, и на nahi за този риванол дето имаше в себе си
/ бая употреба му се събра /.
Специални поздрави и на хората от "Крива спица" дето все бяха
покрай нас - ту се появяваха, ту изчезваха / това ще да е някаква
тайна техника за горска маскировка :D / , но на точните места с
бирата си бяха лесно откриваеми за по едно "наздраве". :beer:

Reactor, още веднъж приятно ви изкарване на морето и до "Палещо" :8D:
Аватар
RedHawk

Мнениеот Reactor » Нед Юли 13, 2008 5:13 pm

RedHawk написа: Reactor, още веднъж приятно ви изкарване на морето и до "Палещо" :8D:

Благодаря :beer: :)
За "ПАЛЕЩОТО" ами там сме...неизбежно е :beer: :agree:
Аватар
Reactor

Мнениеот Kain » Нед Юли 13, 2008 5:31 pm

Да бе, и аз не разбрах, как така все където има авария идваха :dunno:
Аватар
Kain

Рейтинг: 1102

Мнениеот bokicha » Нед Юли 13, 2008 6:22 pm

оп...
По трасето след Чуйпетлово са изгубени комплект
вело инструменти /specialized/, ако някой случайно ги
е намерил :beer: .
Аватар
bokicha

Мнениеот Kirkata » Нед Юли 13, 2008 6:33 pm

Оххх успях .. :D Знаете ли кога ще пуснат резултатите от класирането ? Трасето беше прекалено хубаво за да го опиша затова само ще кажа , че беше много приятно ! Имаше доста хубави спускания също както и дерета .. Ненадейно обаче аз се прекатурнах с колелото през едно , но нямаше големи поражения освен леки ожулвания :) Сигурно бях най-калният и най - малкият участник ( бях с един зелено бях РАМ АМ със вилка Manitou Minute 02 ) Поздравления на всички участници които завършиха благополучно състезанието и се надявам да се видим на следващата обиколка на Витоша :agree:
Kirkata

Рейтинг: 984

Мнениеот ZlatnataChovka » Нед Юли 13, 2008 8:58 pm

@edinmilion: И къде ме видя? (но. 326) :)

@DarKFate: Странно - и на мен ми казаха, че съм 92, като завърших. Ще чакаме резултатите ;)

Страхотно състезание наистина, БЛАГОДАРЯ на организаторите и на всички участници, които го направиха реалност!

И БРАВО за снимките! Давайте още ;) И догодина пак :)
Луд съм! Аз, ако не бях луд, до сега да съм откачил...
Аватар
ZlatnataChovka

Рейтинг: 1306

ПредишнаСледваща

Назад към Мероприятия - архив