Trip-tfk написа:Напълно те разбирам.С теб май се видяхме на Чуйпетлово.И аз там точно се отказах.
Ако беше със Dragomir-a ... Същия! Следващи състезания се надявам да се засичаме спрели само на финала!

Trip-tfk написа:Напълно те разбирам.С теб май се видяхме на Чуйпетлово.И аз там точно се отказах.
Grig0 написа:nikste написа:О, вашите рискове и перипетии не са нищо пред моите. Аз направих обиколката за 11 часа(но не съм виновен, че бях принуден често да си "почивам")
Стиа с тоз драг ва, продавай го, да те оборудвам за 1000-1500 лв. със някой Scott/Dragomir, може и Azonic за 2 000
![]()
![]()
![]()
![]()
Утре 10:00 ела на Хладилника на спирката!
Имаш ми телефоните.
Ще покоряваме отново полите на витоша, че и обръча на полата й и деколтето!
papi007 написа:Trip-tfk написа:Напълно те разбирам.С теб май се видяхме на Чуйпетлово.И аз там точно се отказах.
Ако беше със Dragomir-a ... Същия! Следващи състезания се надявам да се засичаме спрели само на финала!
ACID BURN написа:Иначе сори Ники, че те изоставих, ама щях да изостана много..., но все пак браво, защото беше свеж, даже по едно време си мислех, че ще те изпусна.
nikste написа:А преди това по една равна и приятна пътека 7 мунчовци пред мен караха толкова бавно, че направо се чудех дали да слезна да бутам. Изпреварих 6 от тях и видях, че най отпред е едно момиче, което направо ми стана жал как караше: на най-малокто завойче или лека издатина почти спираше. 15 мин. общо ми късаха нервите, до като ги изпреваря.
nikste написа:О, вашите рискове и перипетии не са нищо пред моите. Аз направих обиколката за 11 часа :rofl: (но не съм виновен, че бях принуден често да си "почивам")
THEZOGGO написа:nikste написа:О, вашите рискове и перипетии не са нищо пред моите. Аз направих обиколката за 11 часа :rofl: (но не съм виновен, че бях принуден често да си "почивам")
Май и ти си от тези "мунчовци"
п.п.
Ебати отношението към участниците - "мунчовци"
Тцтцц
THEZOGGO написа:nikste написа:О, вашите рискове и перипетии не са нищо пред моите. Аз направих обиколката за 11 часа :rofl: (но не съм виновен, че бях принуден често да си "почивам")
п.п.
Тцтцц
Kain написа:THEZOGGO написа:nikste написа:О, вашите рискове и перипетии не са нищо пред моите. Аз направих обиколката за 11 часа :rofl: (но не съм виновен, че бях принуден често да си "почивам")
п.п.
Тцтцц
Мани го, той е мега брЪз и толкова любезно изчаква хората от групата си, че нема на къде повече. А когато дойде спускане, което на него му е по-трудно иска да го чакат и да не избързват
П.П. : а уж се бяхме разбрали, че ще караме за участие, не да се състезаваме
Мунчо, въобще не е обидна дума. То си е умалително, иначе ако някой ме нарече мунчо, чудо-големо. Виж ако те нареча боклук предполагам, че ще се обидиш, защото наистина е обидно
Reactor написа:Мунчо, въобще не е обидна дума. То си е умалително, иначе ако някой ме нарече мунчо, чудо-големо. Виж ако те нареча боклук предполагам, че ще се обидиш, защото наистина е обидно
Не можа ли просто да кажеш:
-Малко път в ляво ако може ....ако го направиш с усмивка и с подходящия тон,всеки с удоволствие ще ти направии нямаше да се бавиш.
nikste написа: Изпреварих 6 от тях и видях, че най отпред е едно момиче, което направо ми стана жал как караше: на най-малокто завойче или лека издатина почти спираше. 15 мин. общо ми късаха нервите, до като ги изпреваря
nikste написа: Аз толкова, колкото съм помогнал на хората ти едва ли ще помогнеш до края на живота си.
bokichaa написа:argon написа:bokichaa-изкара ми душата
argon написа:но не съжалявам ни най-малко
bokichaa написа:...@Reactor:а'е друже как не се видяхме ва...
...очакваме нещо наистина палещо...![]()
До скоро
potzin написа:.......благодаря на организаторите и човека в колата, който раздаваше вода и храна
potzin написа:...
Най-трудно ми беше на изкачаването преди Чуйпетлово, където бутах последните киломтери (благодаря на организаторите и човека в колата, който раздаваше вода и храна) и черния път преди Ярема...
RedHawk написа: Reactor, още веднъж приятно ви изкарване на морето и до "Палещо"
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта