ivailo91 написа:kotka12 написа:великолепно преживяване![]()
за организацията, подкрепителните пунктове и хората, които ги обслужваха - РЕСПЕКТ![]()
за маркировката - проблеми само в самия край, след Обиколната алея
добре, че тук-там имаше надпис 100 с боя
и имаше и разни хора, та да питам
по въпроса с "мунчовците" - аз ипзреварвах и мен ме изпреварваха - с едно предупреждение на висок глас всичко е повече от ОК![]()
сега искам да питам колко от вас на асфалтовото спускане на Ярема минаха покрай един участник, който буташе със спукана гума и НИКОЙ не го попита има ли нужда от помощ???
на пункта на Ярема имаше поне десетина души, а са го подминали поне още толкова????
за мен това е срамен случай![]()
около 65-ти километър ме налегна такава криза с крампи, че едва устисках до 75-ия
където се пооправих
оттам нататък беше яко забава
догодина /живот и здраве/ - пак
едит: по въпроса за каските - имаше поне 7-8 участника без каски
Ние с едно момче минахме покрай един, който буташе надолу със спукана гума. Спряхме, тамън да сменяме - колегата не бил с QR ами с болт и гайка и нямаше как да го развием...
Точно така стана. Човека имаше нужда от ключове, каквито не вярвам повечето (а може би никой?) от участниците в обиколката да са носили със себе си. Надявам се, че на контролния пункт са му помогнали.
Използвам възможността да БЛАГОДАРЯ на ОРГАНИЗАТОРИТЕ на Обиколката за отличната организация. Трасе, техническа помощ, подкрепителни пунктове и маркировка - всичко беше на много добро ниво. Единствено в края лично аз имах леки проблеми с маркировката, поради което се отбивах на две места ненужно за по около 20 мин., но нищо фатално. Благодаря на организаторите за техническата помощ още на първи контролен пункт. БЛАГОДАРЯ и на КОЛЕГИТЕ, които спираха да помагат за двете поредни спукани гуми на Обиколната, след като помпата ми се счупи (SKS Rookie SL

БЛАГОДАРЯ и на Ивайло (ivailo91), с когото направихме чудесно каране до момента със спуканата гума.
котка12 мисля, че го видях на подкрепителния пункт точно след асфалтовото изкачване при Чуйпетлово, ама не посмях да го заговоря като видях с каква физика е

Една забележка към организаторите - на мен лично никой не ми поиска да покажа застраховка или дали имам каска. Това, мисля, че не е редно да става. Другото - имаше едно мостче, което беше до такава степен разнебитено, че представляваше опасност само по себе си, да не говорим, че хора с колела по 17-18 кг. трябваше да балансират по него, а самото мостче опираше в изключително стръмен бряг. Вероятно поддържането на това мостче не е задължение на организаторите, но след като трасето минава оттам ми се струва, че е редно да се направи нещо по въпроса.
Отново ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ