@bdz43r Най-вероятно искат да знаят приблизителната бройка на участниците.

Стартова такса: 5 лв + планинска застраховка
» Стартовата такса е препоръчително да бъде платена предварително в ТД "Витоша" /гр. София, ул. "Дойран" №18/ или магазин "АЛПИ" /гр. София, ул. "Ворино" №19/
Срок за задължително онлайн записване: 14.10.2009г.
» За всички пропуснали да се запишат в срок стартовата такса ще бъде 10 лв!
BurNiNg_IcE написа:@zikzuk Днес в "Булстрад" ми искаха 113лв., за планинска застраховка, а в ДЗИ се застраховах за 15лв. за 3 месеца.
emilaleksov написа:Да, всеки трябва предварително сам да сключи планинска застраховка, която според мен си е задължителна ако по принцип ходите по планините...
Обикновено покритието е за 1000 лв и включва разходите при ползване на услугите на ПСС (дано на никого да не му се налага)...
kvelikov написа:Тц...
Имам предвид, че с раничка на гърба и твърдак 14 кг. (с водата), 10-те километра до Тихия кът за да ги взема със средна скорост 13-14 км/ч
ставам вир-вода...:----)![]()
А после имате спускане към Владая, после качване...после пак пускане...и така 100 км...
Т.е. ще има яко потене и спускания (разбирай обилно охлаждане...)
Ако човек не се е запасил с поне две сухи Т-шъртки, ще има сериозни проблеми следващите дни...![]()
А го направих късно, на смрачаване, за да приближа максимално условията до тези на 17-ти сутринта...Стартът ще е в 7.00...
kvelikov написа:Току-що "позагрях" по маршрута Билла-Тихия кът...10км
kvelikov написа:Тц...
Имам предвид, че с раничка на гърба и твърдак 14 кг. (с водата), 10-те километра до Тихия кът за да ги взема със средна скорост 13-14 км/ч
ставам вир-вода...:----)![]()
А после имате спускане към Владая, после качване...после пак пускане...и така 100 км...
Т.е. ще има яко потене и спускания (разбирай обилно охлаждане...)
Ако човек не се е запасил с поне две сухи Т-шъртки, ще има сериозни проблеми следващите дни...![]()
А го направих късно, на смрачаване, за да приближа максимално условията до тези на 17-ти сутринта...Стартът ще е в 7.00...
azsa-bachinito написа:Да събира опит. После врата му да стане дебел, като на вълка-единак.![]()
![]()
kvelikov написа:... които ще участваме за забавление...
Успехи!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта