kotka12 написа:както се предполагаше
бодикаунтът е сериозен и на това състезание
радвам се много
че Калин се е разминал относително леко
но е адски тъпо и изнервящо
един от най-добрите и талантливи БГ състезатели
да страда заради някакъв малоумник
не ми се коментира тъпотията на хора
които решават
че състезателния даунхил е спорт
в който е необходимо просто да си безотговорно смел
и ще станеш номер едно
тук в пълна сила поговорката
"Има смели пилоти и стари пилоти,
но нма стари смели пилоти"
по отношение на келешите
които "могат да карат"
няма да коментирам
всеки втори е "спускач", "фрирайдър"
и безсмъртен
според мен трябва да се направи някаква форма на филтър в тези състезания
по отношение на велосипеди, екипировка,
възраст и опит
иначе скоро ще четем по вестници и форуми
колко готин и добър е бил някой
и колко ще ни лиспва
MIRO A написа:kotka12 написа:както се предполагаше
бодикаунтът е сериозен и на това състезание
радвам се много
че Калин се е разминал относително леко
но е адски тъпо и изнервящо
един от най-добрите и талантливи БГ състезатели
да страда заради някакъв малоумник
не ми се коментира тъпотията на хора
които решават
че състезателния даунхил е спорт
в който е необходимо просто да си безотговорно смел
и ще станеш номер едно
тук в пълна сила поговорката
"Има смели пилоти и стари пилоти,
но нма стари смели пилоти"
по отношение на келешите
които "могат да карат"
няма да коментирам
всеки втори е "спускач", "фрирайдър"
и безсмъртен
според мен трябва да се направи някаква форма на филтър в тези състезания
по отношение на велосипеди, екипировка,
възраст и опит
иначе скоро ще четем по вестници и форуми
колко готин и добър е бил някой
и колко ще ни лиспва
Ако се направи състезанието да участват само хора от отбори (Драг рейсинг, Рам Байкс тийм ....) ще може да се отстранят тези "таланти" летящи към болницата (поне ще има подбор на участниците от нещо като треньор). Иначе и екипировката трябва да е не само една каска. Има какво още да се желае.
MIRO A написа:
"Ако се направи състезанието да участват само хора от отбори (Драг рейсинг, Рам Байкс тийм ....)".
SpoileR написа:@Rarekin![]()
Съжалявам наистина, че много-малко хора в бг разсъждават като теб.
Всичко което си написал е вярно и така и трябва да бъде.
Отидох, пуснах го, видях за какво става дума и ето ме обратно в София.
За самото състезание ИЗОБЩО няма смисъл да говоря...
Въобще и дума не може да става.
Ако бях останал, само ще преча на хората които НАИСТИНА се "спускат" надолу, а не се "влачат" или ако не това- само ще създам работа на медицинските екипи, която и без това им идва в повече.
Мерак ми беше, начесох си кистата и ето ме тук.
От това което видях много хора също не са готови за там... или поне не да се "състезават"...
Ама не... Друго си е да караш без каска, да паднеш, да си заЕБЕШ колелото на средата, така че и други да пострадат покрай теб, да видиш, че си яко зле и пак да се качиш да се пуснеш...друго си е дееа...
А защо и на състезанието пак да не се качиш?
И да пречиш кво те бОли...?
Мене най-интересни ми бяха 2 неща:
1. При регистрацията нито ми искаха лична карта, нито медицинското, нито застраховката, която уж беше ЗАДЪЛЖИТЕЛНА?!?!?!
2. КАК СА ДОПУСНАЛИ ВЪПРОСНОТО МОМЧЕ КОЕТО Е БИЛО БЕЗ КАСКА ИЗОБЩО ДА СЕ КАЧИ НА ЛИФТА С КОЛЕЛО?
Или се е качил с каска и е решил горе, че е твърде ПРО за да е с каска и я е свалил?![]()
Няма връзка нЕкак си...dunno:
Пък да бях останал да гледам? Какво да гледам?
Как всяка секунда, хора които знаят, че не са за там, но дават още газ, понеже разбираш ли в Сопот са и тряя всички да са ПРо и поради неопита, и несъобразимостта с другите, се пребиват и покрай тях взимат и други със себе си които цял живот с това се занимават?
Не мерси!
@Котка12 евала за пилотите изказването
Alek-mtb написа:http://bgrail.info/02.05.08-Sopot/DSC08078.JPG
Е това като го видях останах безмълвен.
Alek-mtb написа:MIRO A написа:
"Ако се направи състезанието да участват само хора от отбори (Драг рейсинг, Рам Байкс тийм ....)".
Хитър си бате,ама не достатъчно.Ако се направи това,което казваш,всички останали,които могат да карат,имат протектори и не са на 14-15години ще бъдат лишени от възможността да участват.А аз не мисля,че хората,които могат да карат са само в Драг и Рам.
Тоя е траялджия. Ако не сте забелязали, в Сопот в момента се провеждат и състезания по Trial и XC.Alek-mtb написа:http://bgrail.info/02.05.08-Sopot/DSC08078.JPG
Е това като го видях останах безмълвен.
SpoileR написа:Мене най-интересни ми бяха 2 неща:
1. При регистрацията нито ми искаха лична карта, нито медицинското, нито застраховката, която уж беше ЗАДЪЛЖИТЕЛНА?!?!?!
2. КАК СА ДОПУСНАЛИ ВЪПРОСНОТО МОМЧЕ КОЕТО Е БИЛО БЕЗ КАСКА ИЗОБЩО ДА СЕ КАЧИ НА ЛИФТА С КОЛЕЛО?
SpoileR написа:SpoileR написа:Мене най-интересни ми бяха 2 неща:
Хм...
Интересна работа... Още никой не е коментирал?
Само аз ли смятам, че нещо не е както трябва да е?
Не за друго....просто..... примерно при тази ситуация ако съм на мястото на Калин, не бих търсил вината в момчето толкова, а на първо място в тези които са го допуснали без каска с колело да се качи на шибания лифт!:(!:
Освен ако наистина не се е качил горе екипиран и горе да е свалил каската, което е ненормално абсурдно?!?
SpoileR написа:SpoileR написа:Мене най-интересни ми бяха 2 неща:
van4o написа:Вали ли сега там , бяха ми казали , че такива са прогнозите за днес ? Не ми се мисли , ако вали ..........
Вчера не личеше изобщо да е валяло, но отново към 17:50 заваля. Аз отпраших за Карлово да си гоня влака, но от шосето видях, че облакът е отминал и отново е слънчево там. Явно в Петък е било същото (аз си тръгнах към 16:00).SpoileR написа:Точно преди да тръгнем заваля един много гаден дъждец и задуха вятър на талази. Но това стана към 17:00-18:00
People = Shit написа:най-важното е че руснака пръсна KONA-та на две![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта