Аз да изкажа малко негативизми покрай състезанието:
1. За пореден път се нагледах на БЪлгарщината в пълната и сила .... така и не се разбра кой отвъртя болта на лостчето на Калин преди първия манш и човека слезна половината трасе без предна спирачка ... Просто незнам за пореден път се опитва "някой" да го елиминира от състезание .... може би с надеждата че втори манш няма да има ......
Мерси на Ram bikes че намери веднага лостче и ни спестиха смяна на много неща....
2. Култовия 15-ти пост ...за повечето майни известен като "трите линии" напълно нов участък който бе минат има няма от 4-5 човека без да стъпнат на земята. Някой се опита да преправя лентата и да минава по-горна линия която умишлено беше затворена ? Вярно досега такова тегаво място е нямало на трасе което да не е по- силите на всички, но нали това е идеята да ставаме по-добри и тнт да се разграничат отделните карачи и тнт .....
3. За трасето ... дам това го очаквах , че като е домашно трасето и айде скъсали са се да го карат ... да да ама не 60-70% от трасето нямат нищо общо с пътеката по-която караме. Имаше много участъци направени, за да имаме в Пловдив
ТРАСЕ за спускане. Аз лично съм се грижил за направата на трасето и мога да гарантирам ,че имаме едно каране по него, за да видим доколко то става за това за което беше замислено.
Все едно да омаловажаваме Барел, защотоо е участвал в проектирането на трасето където стана световен ....
4. Неприятно впечетление ми направи отношението на дадени състезатели към рейсовете с които бяха извозвани, изхвърлянето на боклуците по трасето и около него ... и като за на края яките контри които се биеха на много места ма за последното съм лично пристрастен
Иначе хубаво състезание мисля, че стана да се надявам много от нещата да се оценят ....
Евала на всички престрашили се да карат по трасето!
@did е за сметка на тях аз бях окъпан