Сега е студено... студено студено, ама не пречи да има от тези в изобилие:

TheAnimal написа:с други думи пак до змия ще спиш![]()
мани тая гад замалко не я настъпих, видех я и си викам "а тя е мъртва"...ама небеше
то долу няма да има змии, те са горе по скаличките
TheAnimal написа:с други думи пак до змия ще спиш
venci написа:TheAnimal , и долу има ... оня ден засякохме една да се разхожда до пейките долу на лифта ...
TheAnimal написа:като чета що народ се е засили натам тая година май доста пребити ще има по-трасето...помислете си сериозно преди да се юрнете по него
HepBeH_XaMcTep написа:или за да има снимки, когато някой
HepBeH_XaMcTep написа:или за да има снимки, когато някой
airborneone написа:HepBeH_XaMcTep написа:или за да има снимки, когато някой
Ти само за това мислиш, гад!!!
Мианалата година на тренировките въргал през глава,
а нашия ми вика " Страшни снимки, браво"
Ш'та иб' у фотОграфа
walkman написа:bbike написа:Какви ще са възрастовите групи ?
-DH:
Juniors– 15 – 18
Men – 19 +
Women – 17+
HardTail(HT) – 15+
-4X
Men - 17+
-Trial
Men - 17+
Virtuous написа:Новото трасе ми изглежда интересно
От тях ли се притесняваш?batsandro написа:Ясна работата ,като дойдат руснаците тогава ще го пуснат
Да прав си никой не ми направи впечатление от руснаците да имаше там един-двама ама кво толко nothing special.Blood_Dust написа:То не е като да не се притесниш, с оглед на това миналата година какво правиха.
VOVA написа:Да прав си никой не ми направи впечатление от руснаците да имаше там един-двама ама кво толко nothing special.Blood_Dust написа:То не е като да не се притесниш, с оглед на това миналата година какво правиха.
dido_nitrous написа:Някой спускал ли го е досега, макар и не цялото? Защото по напред в темата четох, че било готово още миналата година.
VOVA написа:От тях ли се притесняваш?batsandro написа:Ясна работата ,като дойдат руснаците тогава ще го пуснат
batsandro написа:VOVA написа:От тях ли се притесняваш?batsandro написа:Ясна работата ,като дойдат руснаците тогава ще го пуснат
Не си ме разбрал правилно,имам впредвид,че руската група байкъри пристига на 23-24 май или 25 ,така пише поне в техния форум.За българи нещат да го пуснат по-рано,въпреки ,че вчера цял следобед го пускат ,спират поне 20 пъти явно го пробват нещо.Няма да ти казвам колко парапланеристи (идват,гледат) псуват всеки уикенд откакто се оправи времето,а за х.Добрила и х.Дерменка също е проблемно качването-и там редовно споменават майка му и семейството на притежателя на лифта.
Та така ,за нас БЪЛГАРИТЕ лифт няма да има докато не дойдат руснаците.
batsandro написа:VOVA написа:От тях ли се притесняваш?batsandro написа:Ясна работата ,като дойдат руснаците тогава ще го пуснат
Та така ,за нас БЪЛГАРИТЕ лифт няма да има докато не дойдат руснаците.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта