[quote="F1-MAN"]
[quote="rogi"]
Гледам и не вярвам на очите си:banghead:,правилата променени ,едни глоби нахакани,май тия хора са решили да препечелят някои лев от цялата проява.
Само в цялата работа не разбрах какви ще са задълженията на организатора и как ще баде глобяван той за изданките си,щот тва си е един вид договор между състезателите и организатора,а не веднаж е имало фалове от негова страна.Дано се вземе в раце и пооправи тук там нещата ,все още има време.

:angel2::angel2::bawling::bawling::beer:
[/quote]
Не ми е работа да се интересувам колко и дали ще спечели организатора от проявата, ама колко глоби смяташ, че ще бъдат наложени, та да има някаква печалба от това? Това е с цел да се предотвратят излишни главоболия по издирване и замръсяване на природата, макар че не смятам, че това ще възпре невъзпитаните и безсъвестни състезатели!
Според мен най-интересното ново правило е това за отборите, тоест вече си нещо като задължен да се държиш в отбора(ако си се записал отборно). Все пак мисля, че трябва да отпадне "независимо каква е причината", не можеш да имаш вина за евентуална тежка повреда в колелото на съотборника ти.
[/quote]
ти може да нямаш вина и за тежка повреда в твоето колело , нали това е идеята на отбора , да си помагат , не просто 2ма състезатели които се движат с еднаква скорост