"Паралелна Вселена" 2006

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот chrome » Сря Дек 14, 2005 11:14 pm

относно варианта на провеждане замислен за 2006та съм за, реално погледнато ротационния принцип има доста предимсва.
Относно желанията на някои за утежняване на велоралито, нека все пак си отговорим какъв тип са болшинството участници, какво им дава карането, степента на подготовка или по-скоро ентусиазма им, които при по-тежко трасе, примерно над 100км с две/три груби изкачвания/спусканане в "dirty muddy weather", може да доведе до "трайни" физически и психични увреждания в тях!!!
Just Be!
chrome

Рейтинг: 2000

Мнениеот pascoff » Сря Дек 14, 2005 11:42 pm

[quote="Ozzie"]

хич няма да се сбъдне мечтата на г-н Пасков и "танкистите" да имат шанс за челни места. :)
[/quote]

ся на тежки (без)моторни превозни средства и на човешки кости ли ша са обиждаме :)

@дид
адаш, поздрави за финалната (нанадолна) права :)
Днес времето ще бъде преобладаващо над пространството.
Аватар
pascoff

Мнениеот 4getcredo » Чет Дек 15, 2005 10:54 am

[quote="did"]

адаш, без да искам!

другия път преди да правя графики ще се посъветвам с културолог, обещавам!
[/quote]

Тъй, тъй!! Говори ми!:D
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот kagami » Чет Дек 15, 2005 12:01 pm

[quote="naka76"]

Моят КОЛЕден подарък към поситителите на този форум е една галерия със [url=http://www.bikedir.com/usr/did/pamporovo%2D2006/]снимки[/url] от трасето на състезанието!
[/quote]

Нака, [url=http://www.bikedir.com/usr/did/pamporovo%2D2006/target13.html]тази снимка[/url] обработвал ли си я нещо, или си е истинска? Невероятно красива е!
Важно е да вършиш това, което смяташ за правилно.
Аватар
kagami

Рейтинг: 1980

Мнениеот Crimson » Чет Дек 15, 2005 2:00 pm

Ааааааа, снимката е мнооооо яка :bowdown:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот Crimson » Чет Дек 15, 2005 2:02 pm

Мите нЕма се плашиш ще бутаме заедно нагоре :bouncy:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот did » Пет Дек 16, 2005 10:47 am

[quote="kagami"]

Нака, [url=http://www.bikedir.com/usr/did/pamporovo%2D2006/target13.html]тази снимка[/url] обработвал ли си я нещо, или си е истинска? Невероятно красива е!
[/quote]

Обработена е точно толкова, че да се компенсират някои от недостатъци на апарата и картинката да заприлича възможно най-много на истинския пейзаж (не че е възможно). Това не я прави по-малко истинска.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот did » Пет Дек 16, 2005 5:38 pm

[quote="halcor"]

Aaaa, черепчета :eyebrow: отиват ми на аватара
[/quote]

:skull: [img]http://www.bikedir.com/usr/did/h-1.gif[/img] :skull:
:beer:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот EmZo » Съб Дек 17, 2005 9:35 pm

Оххххх, чак сега я видях тая тема!

Лелееее, как ви обичам!!! Колко ви се радрвам! Ехх почват вече бляновете за невероятното изкарване!

Event number 1 в личното ми топ пет, за събитията през 2006, дори е по-напред от концерта на Дъ Метеш Под!

Охх пак ще падне бутане, нагоре а надолу ще се съдирам да викам:
ЛЯВООООО
или пък
ДЯСНОООО

И най-вече, една шепа накладки, пък времето да бъде каквото си ще!

Амин!

:banana::bouncy::clap::dunce::jump2::jump::propell::roll2::spin::thumb::usclap::wavey:
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот chrome » Съб Дек 17, 2005 11:06 pm

ЛЯВОООООО....ДЯСНОООО... големи спускачи имало бре!
Just Be!
chrome

Мнениеот Alien » Пон Дек 19, 2005 10:15 am

[quote="chrome"]

[/quote]

Лошото е, че има такива, които викат "ляво" и "дясно" движейки се НАГОРЕ, и то съвсем сериозно. Не-хора.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот skynet » Пон Дек 19, 2005 12:08 pm

лелей супер ме надъхаха тия снимки, маршрутът си е истинско предизвикателство :eek::eek2::hbang2:
skynet

Рейтинг: 1200

Мнениеот mih » Вто Дек 20, 2005 8:31 am

[quote="Alien"]

[quote="chrome"]

[/quote]

Лошото е, че има такива, които викат "ляво" и "дясно" движейки се НАГОРЕ, и то съвсем сериозно. Не-хора.
[/quote]

аз пък като отворя крАчката докато бутам и се случва да изпреварвам и каращите, ха-ха :bouncy:
майтапа настрана, който иска нека си вика колкото и накъдето си иска, затова отиваме в планината, в крайна сметка, поне повечето от нас, де :8D:
аз даже си и пея понякога, това за да притеснявам съперниците :lol:

уфф, дано само смогна да си дойда за това Пампорово, или поне за Банско...:liplick:
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот did » Вто Дек 20, 2005 10:38 am

[quote="mih"]

уфф, дано само смогна да си дойда за това Пампорово, или поне за Банско...:liplick:
[/quote]

Радвай се, че поне имаш някакъв теоретичен шанс да се върнеш тогава. При мен вероятността клони към кръгла нула:bawling:.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Bi-King » Нед Яну 08, 2006 1:35 pm

лелеее!
:beer:
евала!
Това в Пампорово 2006 се очертава да е дори по-яко
(възможно ли е?!?) от миналогодишните "Орфей"!Аз лично предпочитам да не е голям пек:bouncy: даже може и да повали повечко(сигурно ще ям бой за това си изказване)
:clap::clap::clap:
Идилията ще е пълна!!Теренът изглежда ВЕЛИК!
Само дано не ни сложат на бедните студенти някакви изпити по никое време,да опропастят всичко:bawling::censored::bawling:
Инак идвам и на трите(живот и здраве и на мен и машината):eyebrow:;
:popcorn::popcorn::popcorn::popcorn:
Айде да идва лятото,бре!!
между другото,сещам се само за един човек с fullface (защо черепчето е фулфейс?) на PU Orpheus05/ не че се заяждам,така е яко,просто си се чудя:?:
и сняг да вали:crazy:и град:crap: и капли да падат от небето:drunk:,там съм:8D:
:clap::clap::clap:
Аватар
Bi-King

Рейтинг: 1700

Мнениеот naka76 » Съб Яну 28, 2006 6:29 pm

Има добра и лоша новина!Хубавата е че най-сетне се качи [url=http://parallelbg.com/races/bike/Pamporovo2006/pic/Karta-Pamporovo2006-trase.jpg]картата[/url] на състезанието!

Лошата новина е че състезанието на Банско се отлага за догодина.
Аватар
naka76

Мнениеот lacho_m » Съб Яну 28, 2006 6:50 pm

[quote="naka76"]

Има добра и лоша новина!Хубавата е че най-сетне се качи[url=http://parallelbg.com/races/bike/Pamporovo2006/pic/Karta-Pamporovo2006-trase.jpg]картата[/url]на състезанието!
[/quote]

С една дума... КЕФ :beer:
Да бе мирно седяло, нищо не би видяло!
Аватар
lacho_m

Мнениеот maugli » Чет Фев 09, 2006 2:49 pm

naka76

Пич не е зле да "посИтиш" накой курс по БЪЛГАРСКИ език, че срам за форума. Млад човек си Наско та да правиш толкоз грешки. Не се сърди, но не е маловажно и е добре да обръщаш повечко внимание на тия нещица.
maugli

Рейтинг: 1200

Мнениеот Zozka » Чет Фев 09, 2006 3:10 pm

[quote="maugli"]

бля
[/quote]

ти па къв си бе. Като си нямаш друга работа не пиши глупости поне, нямам желание да ги чета :asshole:
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот Disturbed » Чет Фев 09, 2006 7:45 pm

[quote="lacho_m"]

Дано спането не е пак в хотел "Евридика", че ще има и състезание по ориентиране преди началото на истинското състезание... а имам и други забележки от последното си посещение там, най вече свързани с персонала на ресторанта...
Не че съм придирчив, но... нали някой трябва и да помрънка :beer:
[/quote]

А дано!
спомням си какво беше шкембето за 3 кинта...
[quote="chrome"]Относно желанията на някои за утежняване на велоралито, нека все пак си отговорим какъв тип са болшинството участници, какво им дава карането, степента на подготовка или по-скоро ентусиазма им, които при по-тежко трасе, примерно над 100км с две/три груби изкачвания/спусканане в "dirty muddy weather", може да доведе до "трайни" физически и психични увреждания в тях!!![/quote]

аз съм от трайно психически травмираните след "сухият" старт в Ягодина, но не бих отказал 100км/ден;

@Мите Пасков - и аз ще съм сред 66 танкистите
Ако видиш крадец, прати го в Пирогов да се мъчи
Disturbed

Рейтинг: 1195

Мнениеот Crimson » Пет Фев 10, 2006 11:02 am

[quote="Disturbed"]

[quote="lacho_m"]

Дано спането не е пак в хотел "Евридика", че ще има и състезание по ориентиране преди началото на истинското състезание... а имам и други забележки от последното си посещение там, най вече свързани с персонала на ресторанта...
Не че съм придирчив, но... нали някой трябва и да помрънка :beer:
[/quote]

А дано!
спомням си какво беше шкембето за 3 кинта...
[quote="chrome"]Относно желанията на някои за утежняване на велоралито, нека все пак си отговорим какъв тип са болшинството участници, какво им дава карането, степента на подготовка или по-скоро ентусиазма им, които при по-тежко трасе, примерно над 100км с две/три груби изкачвания/спусканане в "dirty muddy weather", може да доведе до "трайни" физически и психични увреждания в тях!!![/quote]

аз съм от трайно психически травмираните след "сухият" старт в Ягодина, но не бих отказал 100км/ден;

@Мите Пасков - и аз ще съм сред 66 танкистите
[/quote]
Ааа, един 888 танкист ще приемете ли?:D
Аватар
Crimson

Мнениеот did » Пет Фев 10, 2006 11:13 am

[quote="Crimson"]

Ааа, един 888 танкист ще приемете ли?:D
[/quote]

знам от сигурни източници, че никой няма да те върне. организаторите са всичките активни членове на бирената партия и уважаат устава, в който ясно пише, че е добре дошъл всеки, който може да си плати бирата и да се движи с групата.

<офффф-топик>
Като чета тази тема и ме едно гадно, гадно...
... и благородно завистливо.

EDIT:
... даже не много благородно.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Disturbed » Пет Фев 10, 2006 11:18 am

то май стана модерно
с танкове да се оди..
:D
ехее, едно време като бяха само 3-4ма души за 4-ти километър....
п.с. некав авер на Иван Каймата се канил с BMW да участва

едит: BMW да се чете Brooklyn machine works
Ако видиш крадец, прати го в Пирогов да се мъчи
Disturbed

Рейтинг: 1195

Мнениеот did » Пет Фев 10, 2006 11:23 am

[quote="Disturbed"]

то май стана модерно
с танкове да се оди..
:D
ехее, едно време като бяха само 3-4ма души за 4-ти километър....
п.с. некав авер на Иван Каймата се канил с BMW да участва

едит: BMW да се чете Brooklyn machine works

[/quote]

ми.. лошо нЕма!

разнообразието трябва да се поощрява.

пък лично според мен, щом някой си е купил колело, влизащо в някоя от категориите, класифицирани като вид МТБ колоездене, то това колело би трябвало да може да се кара в Планината.

да не говорим, че наистина си има участъци, където да си танк би било голямо предимство [size=67][color=beige]ама не са много[/color][/size]
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Crimson » Пет Фев 10, 2006 12:52 pm

Ама ДИД искаш да кажеш, че няма да присъстваш?!!
Аватар
Crimson

Мнениеот did » Съб Фев 11, 2006 3:38 pm

ами аз това го казах много отдавна.

единственото нещо, което ще ме свързва с вас по време на тези състезания, ще е интернет и по-точно - този форум:brokenh:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот rogi » Вто Фев 14, 2006 2:48 pm

Гледам и не вярвам на очите си:banghead:,правилата променени ,едни глоби нахакани,май тия хора са решили да препечелят някои лев от цялата проява.
Само в цялата работа не разбрах какви ще са задълженията на организатора и как ще баде глобяван той за изданките си,щот тва си е един вид договор между състезателите и организатора,а не веднаж е имало фалове от негова страна.Дано се вземе в раце и пооправи тук там нещата ,все още има време. :angel2::angel2::angel2::bawling::bawling::beer:
rogi

Рейтинг: 1220

Мнениеот F1-MAN » Сря Фев 15, 2006 2:41 pm

[quote="rogi"]

Гледам и не вярвам на очите си:banghead:,правилата променени ,едни глоби нахакани,май тия хора са решили да препечелят някои лев от цялата проява.
Само в цялата работа не разбрах какви ще са задълженията на организатора и как ще баде глобяван той за изданките си,щот тва си е един вид договор между състезателите и организатора,а не веднаж е имало фалове от негова страна.Дано се вземе в раце и пооправи тук там нещата ,все още има време. :angel2::angel2::angel2::bawling::bawling::beer:
[/quote]

Не ми е работа да се интересувам колко и дали ще спечели организатора от проявата, ама колко глоби смяташ, че ще бъдат наложени, та да има някаква печалба от това? Това е с цел да се предотвратят излишни главоболия по издирване и замръсяване на природата, макар че не смятам, че това ще възпре невъзпитаните и безсъвестни състезатели!

Според мен най-интересното ново правило е това за отборите, тоест вече си нещо като задължен да се държиш в отбора(ако си се записал отборно). Все пак мисля, че трябва да отпадне "независимо каква е причината", не можеш да имаш вина за евентуална тежка повреда в колелото на съотборника ти.
Аватар
F1-MAN

Мнениеот Stuny » Сря Фев 15, 2006 3:39 pm

[quote="F1-MAN"]

[quote="rogi"]

[/quote]

Не ми е работа да се интересувам колко и дали ще спечели организатора от проявата, ама колко глоби смяташ, че ще бъдат наложени, та да има някаква печалба от това? Това е с цел да се предотвратят излишни главоболия по издирване и замръсяване на природата, макар че не смятам, че това ще възпре невъзпитаните и безсъвестни състезатели!

Според мен най-интересното ново правило е това за отборите, тоест вече си нещо като задължен да се държиш в отбора(ако си се записал отборно). Все пак мисля, че трябва да отпадне "независимо каква е причината", не можеш да имаш вина за евентуална тежка повреда в колелото на съотборника ти.
[/quote]

ти може да нямаш вина и за тежка повреда в твоето колело , нали това е идеята на отбора , да си помагат , не просто 2ма състезатели които се движат с еднаква скорост
Stuny

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Сря Фев 15, 2006 3:48 pm

оооооооо
идем!!!!!
:)

ено въпросче...
при положние, че хотелът ще е един, ще има ли възможност да си докарам НЕсъстезателна компания(гаджето)
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

ПредишнаСледваща

Назад към Мероприятия - архив