Прати на Муки специални поздрави,и му кажи че с удоволствие бих покарал с него на някое състезание.
Сетих се и ти кой си(Станчо ми прати твоя снимка)и се очудвам,че ти не си харесал трасето

,но както и да е.Това което написах не се отнася лично за теб.
Но наистина мн се ядосвам когата някъде направят хубаво тарасе за ХС и 'състезателите 'започват да недоволстват:мн ми е стръмно нагоре,мн ми е стръмно надоло,мн са ми обиколките,ние няма да издържим токлова много(без да се сеща че има хора,които ще издържат) и т.н.и т.н.,защото мисля,че това е интересно трасе.Също така ми се иска сътезанията в България да са на по-високо ниво,за да има повече зрителски интерес,това ще допринесе за спорта,който ние харесваме.Но ако колоездачите продължават да недоволстват от трасетата ще си въртим обиколки по равни пътеки и асфалтови алеи,и никой няма да ни обръща внимание.А те недоволстват,зщото нямат нужната подготовка,не толкова физическа,колкото че липсва техника на каране,но колоезденето не е правоъгълно въртене и натискане на педали,особено планинското.Изискват се и умения да караш по пресечен терен,и в едно състезание трябва да има условия,които да изпитат тези умения.А не всеки който си купи някакво колело с по-дебели гуми и амортисьорна вилка да ходи и да кара на състезания без никакъв проблем.Според мен трябва трасето да е трудно,за да се получи истинско състезание в което да спечели наистина най-добрия.
Извинявам се на Админа за оффтопика.