crossbiker написа:А относно това, което е станало вината е в теб,защото не се тика по пътеката ,а от страни по гладката и права пътека![]()
или по паважа
А с него какво стана? Продължи си без видимо притеснение?Nymphetamine написа:аз си се спущам по пътечката и излизайки вече на паважа, един хлапак ми налита с hi-ten стоманЕното си колело.
bdz43r написа:А с него какво стана? Продължи си без видимо притеснение?Nymphetamine написа:аз си се спущам по пътечката и излизайки вече на паважа, един хлапак ми налита с hi-ten стоманЕното си колело.![]()
Kitolino написа:Ахах... няма такъв смях ...
Едно дете на 10-тина години събори човек на 20години с два пъти по-голямо колело и телосложение, след като Нимфата падна се развика- " Поне спри бе ...."
А малкото просто се обърна, за да види събореният си колега ...
(дори не се заклати)
Става дума за едни сериозни стъпала, който излизат малко над ресторанта, малкият мушморок се беше засилил в ляво, като караше без каска и без никаква видимост, не знам само как избягват колите ...
Нимфата не е карал по Младежкият, там всеки знае за схемата с качване-слизане![]()
Хайде да се съберем повечко хора и да покараме заедно по тепетата, примерно утре ?
Мъро написа:Аз днес смятам да отида към 7.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта