БЕЗБОГ

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот screamBoy » Пон Сеп 24, 2007 10:10 am

да, като правиш парти за DH/FR и като включиш извънземно дава +10% EXP обаче намалява HP с 5%, а и по-бързо се харчи стамината ^__^
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Admin » Пон Сеп 24, 2007 12:49 pm

@Pupinator и Caspar
Момчета, не знам защо сте се скарали и не ми е работа, но вероятно и вие осъзнавате, че форумът не е най-доброто място да го демонстрирате ;) Искрено се надявам, че ще намерите начин да изгладите нещата, за да не се налага да разчиствам подобни офтопици от темите :beer:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот screamBoy » Пон Сеп 24, 2007 2:34 pm

аз знам, но дори и на Бойка няма да кажа, съответно и тя няма да им каже, съответно и Маншината няма да ми се сърди !
дет се вика и вълка цял и агнето сито ^_^

пишете за каранееееееееее ааааа няма ли поне за гъби да ходи някой, баси
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот brokicho » Пон Сеп 24, 2007 8:19 pm

Благодаря за информацията :agree:
Да го повторим, но в по голям състав тази събота или неделя, какво ще кажете, от Благоевград може да дойдем също няколко човека и вие ще стане добро каране?!
brokicho

Рейтинг: 1735

Мнениеот marshall__ » Вто Сеп 25, 2007 12:45 am

Амии.. ще трябва да видя дали ще съм толкова свободен през уйкенда. Принципно ми се кара много ...., така че мене ме пишете :)
А и като гледам има интерес още карачи да присъстват. Та ще се съберем, ... а-ако ще се събираме.
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Мнениеот Zozka » Вто Сеп 25, 2007 3:07 am

marshall__ написа:Амии.. ще трябва да видя дали ще съм толкова свободен през уйкенда. Принципно ми се кара много ...., така че мене ме пишете :)
А и като гледам има интерес още карачи да присъстват. Та ще се съберем, ... а-ако ще се събираме.

Аз мисля да уважа Мото събора в Сопот през уикенд-а :popcorn:
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Рейтинг: 2000

Предишна

Назад към Мероприятия - архив