jorol написа:Цецко ти се излагаш вечеЩо няма да идваш ?
Reactor написа:Съжалявам че не успях да дойда,но след вчерашното целодневно и полунощно пребиваване на климатик в служебното возило,днес съм......няма да изпадам в подробности...Ако утре съм по добре може да покараме с жена ми по маршрута,така че,ще се радвам да споделите как е натам
Надявам се,че карането днес,е било весело и безаварийно.И да качите снимки
ACID BURN написа:Аз бих дошъл с удоволствие, ама за съжаление чертежите ме зовът.
ACID BURN написа:Браво, браво супер сте си били.Айде и ние ще постнеме снимки.Вчера ако бяхте щеше да вие е мн мн мн по-яко, но ....... за по-хубав байк трябва да се работиАйде ако другата събота и неделя е топло и не вали, ще пуснем тема да се накараме пак.
codename47 написа:тва Weather underground вече хич не му вярвам, за днеска го даваха че няма да вали а като се качихме на Алеко в 2:30 и вече валеше, до Симеоново не спря но бяхме в гората и не се намокрихме много...Добре че сте се прибрали до 5:30 че после стана една...
klmn написа:Снощи като се прибрах направих една огромна локва в коридора само от стичащата се вода от дрехите..,търкалото по-чисто не е било никога.Смазвайте вилка и верига след такива потопи.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта