Честно да си кажа не мисля че бих ги минал де дори и да бях здрав - та те почти всеки ден ходят до стара загора и 30 км  дори по непозната за тях материя не биха ги задъхали много. А аз не мисля че ще издържа толкова...
 Честно да си кажа не мисля че бих ги минал де дори и да бях здрав - та те почти всеки ден ходят до стара загора и 30 км  дори по непозната за тях материя не биха ги задъхали много. А аз не мисля че ще издържа толкова...

манджа написа:ПП:понякога не съм съгласен с дид

did написа:къде е Жеко?

,ние се готвим здраво за състезание и какво нищо,само подбиват реномето на града ни.Надявам се че в близките години ще има състезание в Казанлък,даже сме направили маршрути ,но се искат много пари,спонсори...Дай Боже след няколко години да има още еднo състезание като Паралелна Вселена  в Стара планина,желание имам,имам ли и средставата след време сте има такова състезание.
 ,ние се готвим здраво за състезание и какво нищо,само подбиват реномето на града ни.Надявам се че в близките години ще има състезание в Казанлък,даже сме направили маршрути ,но се искат много пари,спонсори...Дай Боже след няколко години да има още еднo състезание като Паралелна Вселена  в Стара планина,желание имам,имам ли и средставата след време сте има такова състезание.  А относно Жеко,Жеката е добре,не съм го виждал скоро,но разбрах че цяло лято е купонясвал на морето
 А относно Жеко,Жеката е добре,не съм го виждал скоро,но разбрах че цяло лято е купонясвал на морето  Pinky over
                                                                                     Pinky overПотребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта