след което повечето стигнаха до финалната точка, а ние изоставащите се спуснахме до една кръчма във Владая.
  след което повечето стигнаха до финалната точка, а ние изоставащите се спуснахме до една кръчма във Владая. 

borislav написа:Много друсаше и плискаше вода

Това си е Critical Mass
 Това си е Critical Mass   

само оставих солидно количество кожа по канъните. Тук обаче искрено ми се иска да благодаря на момчетата, който ми помогнаха. И ме разпитваха добре ли съм и не ми дадоха да припаря до колелото докато не беше в състояние да се кара. ГОЛЯМО благодаря хора без вас... абе бях почнал да се замислям колко часа ще ми отнеме да смъкна колелото на гръб до града. Страхотни сте.
 само оставих солидно количество кожа по канъните. Тук обаче искрено ми се иска да благодаря на момчетата, който ми помогнаха. И ме разпитваха добре ли съм и не ми дадоха да припаря до колелото докато не беше в състояние да се кара. ГОЛЯМО благодаря хора без вас... абе бях почнал да се замислям колко часа ще ми отнеме да смъкна колелото на гръб до града. Страхотни сте. . Да кажем че не ми стига изобщо и такива леки рани не ги броя ( баси впрочем да се оплача като се прибрах открих че нито здрав крайник ми е останал че и даже по гърдите си имах надрано, да живее плонжа първа степен май само е липсвало жури да вдига оценки
 . Да кажем че не ми стига изобщо и такива леки рани не ги броя ( баси впрочем да се оплача като се прибрах открих че нито здрав крайник ми е останал че и даже по гърдите си имах надрано, да живее плонжа първа степен май само е липсвало жури да вдига оценки  ). Смятам да се вясна на нощно особенно след като днес разбрах че ми е по-лесно да карам колело отколкото да ходя
 ). Смятам да се вясна на нощно особенно след като днес разбрах че ми е по-лесно да карам колело отколкото да ходя 

Страшно каране е било. Аз поне днес намерих обвития в тайни магазин колелото от цялата работа.
 Страшно каране е било. Аз поне днес намерих обвития в тайни магазин колелото от цялата работа.

chiken brain написа:моля фотографа които ме снома докато минавах през рекичката при станцията на водпроект да си признае кои е и ако може и тои да качи снимките които е направил

(не бе бъзик)
 (не бе бъзик) 

chiken brain написа:моля фотографа които ме снима докато минавах през рекичката при станцията на водпроект да си признае кой е и ако може и той да качи снимките които е направил

HristoV написа:Сори, но от Photoblog.com са ни резнали постването на снимки, за това бях принуден да си създам нов блог. http://photoblog-hristov.blogspot.com/2009/04/05042009.html
Снимките са малко и са все на почивките, нямах време да наваксвам и снимам в движение и пак да догонвам..

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта