HepBeH_XaMcTep написа:Мразя ви!))
......ще си нося резервни болтове за парчетата!!!!!
Леле,обезателно,че там ти върви с "автоматите"....документирано е !!!
http://images25.snimka.bg/005601283.jpg
http://images25.snimka.bg/005601284.jpg .....

HepBeH_XaMcTep написа:Мразя ви!))
......ще си нося резервни болтове за парчетата!!!!!
edinmilion написа:то си станахме като семейство
+1 тръгване от Била
jorol написа:.... Това за лекото и здравословно каране малко ме притеснява, къде намирате удоволствието от карането в чакането на по-бавните ?
O.K написа:някой дружбенец да има за компанияда тръгнем заедно и да идем до стената или до била през поляната покрай метро
Reactor написа:O.K написа:някой дружбенец да има за компанияда тръгнем заедно и да идем до стената или до била през поляната покрай метро
За вас от Дружба,е много по удобно да дойдете направо на "Стената" - парконга.Няма смисъл да се разкарвате до Младост и т.н.
Например 8:30 мисля е добър час и за вас и за нас за да можем да стигнем спокойно
TheAnimal написа:Някой желаещ да се чакаме на стената на Панчарево?
vpravov написа:@PtD - В случая не е ли по-добре "алтернативата" да е от стената на яз.Панчарево нагоре и по Лозенска до Пасарел?..............
RedHawk написа:vpravov написа:@PtD - В случая не е ли по-добре "алтернативата" да е от стената на яз.Панчарево нагоре и по Лозенска до Пасарел?..............
Ако случайно решиш да минаваш през Лозенска планина може някъде да се засечем /на месността Влаковете примерно/ и оттам да се спуснем до Пасарел.
Аз така или иначе оттам се качвам.
gengaro написа:пичове преди 30 мин. си изкълчих китката![]()
![]()
![]()
и ако има още някой контузен да пише за да образуваме една групичка на бавно каращите
ICEonFIRE написа:+1
Само немога да разбера защо винаги избирате уикендите дето дават Формула 1
hitar_potter написа:gengaro написа:пичове преди 30 мин. си изкълчих китката![]()
![]()
![]()
и ако има още някой контузен да пише за да образуваме една групичка на бавно каращите
И аз съм контузен. Ма ще видим колко бавно ще карам - няма да се изхвърлям, разбира се, но мисля, че съм в прилична форма. На спусканията съм охлюФ, уви... (Освен ако няма някое широко, гладко, приятно такова, там може да поотпусна спирачката)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта